Ako sa zbaviť prekliatia alebo urieknutia?

dalidalu
1. okt 2017

Ahoj chcem sa opytat ci mate skusenosti s tym ze vas niekto preklial a nedarilo sa vam....a ko ste sa toho zbavili..Dlhu dobu sa mi nedari zaznamenala som unik lenazi teda fakt neviem ako utekaju odo mna;( som stale unavena neda sa mi spat nic ma nebavi.....

alami
1. okt 2017

Pomôže len modlitba oslobodenia. Napríklad táto: http://modlitba.sk/?p=8075
alebo ruženec oslobodenia: http://modlitba.sk/?p=3788

janinah
1. okt 2017

treba zistiť,či ozaj ide o urieknutie,to vedia gr.kat. kňazi

nankab
2. okt 2017

Vie pomôcť duchovná terapia Spiritual Response Therapy (SRT). Terapia sa robí nadiaľku. Robí sa tam očista priestoru, vašej aury a plus podvedomých programov. Ako viete, že sa jedná o prekliatie alebo urieknutie? Treba si aj zvyšít vibrácie, aby sa takéto veci od Vás odrážali napr.Bachove esencie pekne zharmonizujú psychiku. Veľakrát to nie je žiadne prekliatie, len svojím myslením a konaním sami sebe ubližujeme a blokujeme sa.

bobulazelena
2. okt 2017

U psychiatra.

bobulazelena
2. okt 2017

Sorry, ale podla mna to si vsetko len ,,vyzdimavaci" penazi. Ty mas povit, ze ta niekto uriekol a tak ti odvhadzaju peniaze a zaplatis niekomu napr. 100 eur, aby ti peniaze neutekali. Nie je to kontraproduktivne?

bobulazelena
2. okt 2017

Sorry, ale podla mna to si vsetko len ,,vyzdimavaci" penazi. Ty mas pocit, ze ta niekto uriekol a tak ti odchadzaju peniaze a zaplatis niekomu napr. 100 eur, aby ti peniaze neutekali. Nie je to kontraproduktivne?

deti95060810
2. okt 2017

peniaze sami od seba neutekajú - len ty ich nesprávne investuješ....a s tým spaním a únavou - tak to je jasná depresia....

stankadu
2. okt 2017

Toto zrovna nemusí byť urieknutie, či prekliatie. Pri nespavosti a strate peňazí možno stačí upraviť byt/dom podla feng shui. Tu zavážia aj maličkosti.

lilka5566
2. okt 2017

Myslím že v dnešnej drahej dobe od každého utekajú peniaze 🙂 🙂

iwa196
22. nov 2018

V prípade, že máte niekto z vás podozrenie, že môžete byť prekliate, alebo môžete mať porobené, dá sa tomu účinne pomôcť. Viac info do správy

tony128
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katarinape
Autor odpoveď zmazal
Zobraz