Mam super kamarata o ktorom viem ze ma lubi. Sme 4 mesiace vkuse v kontakte vacsinou cez fb, kedze byva 300km daleko.
Ma vela zalub, na fb si ledva najde cas, radsej chodi von ako na fb ale snazi sa mi aspon polhodinu denne venovat.
Ako sa mam zbavit pocitu ze som mu na pritaz? ;( Stale pise ze nie som ze je rad ked mu napisem, ze sa mu mozem s hocicim zdoverit ale stale mam pocit ze ked mu napisem tak si pomysli ze zase otravujem..
Najdi si kamarata ktory nebude 300 km daleko, ten ti je nanic
Tak najprv napíšeš že ťa ľúbi ale zároveň že ho otravujes? To mi moc nevychádza
Kamarát vás ľúbi a ste mu na príťaž. Teda tak to cítite. Kamaráti sa neľúbia, keď, tak majú radi. Ak vás má rád, tak mu na príťaž nemôžete byť. Trošku schizofrénie vo vašom texte.
@s_a to je len pocit ze ho otravujem, nikdy mi to nenapisal
@asia83 iny kamarat mi poslal screen kde tento kamarat mu pise ze ma lubi, ze ku mne citi nieco viac
@ivetka_kamo ozyva sa sam, kazdy den je medzi nami nejaky kontakt aj ked niekedy len dobre ranko od neho a vecer dobru noc ..ale za tie 4 mesiace bolo max.3 dni co by sme nemali ani jednu spravu medzi sebou poslanu
Anonym - kolko.mas rokov, ked riesis taketo malichernosti?
@veronikaszabova 27
To iste😃
Max 16 tipujem
Máš pocit ze si na príťaž len pri nom(ak áno, tak ako si na to prišla?), ci je to u teba bežný pocit?
@whatever1 viem ze nema rad pisanie. A nechcem aby robil nieco co nema rad len kvoli mne. Aj ked vravi ze kvoli mne sa obetuje
Tak si volajte, keď nerád píše. I keď neviem, čo si od toho sľubuješ. Aj ty k nemu cítiš niečo viac? Ak je tak ďaleko a neplánuje sa čoskoro vrátiť, je zbytočné v sebe tie city podporovať je len veeeeeelmi malička šanca, že by to mohlo fungovať. A ak ho máš len ako kamaráta, tak prestaň toľko riešiť, kedy ti píše, ako ti píše, koľko to píše a najdi si kamaráta bližšie, s ktorým môžeš mať osobný kontakt.
Bože chudáčik, on sa obetuje a bude si s tebou písať aj keď nemá rád pisanie🙄😅...to ti fakt povedal ze sa "obetuje"? Aj si mu za to poďakovala? Ak by bol zaľúbený tak by sa tesil každej jednej sprave od teba.
Tak treba inak formulovať text. Stále hovorím, treba čítať knihy. Jednoducho máte kamaráta, ktorý povedal vášmu spoločnému kamarátovi, že vás ľúbi. Čo cítite vy ku nemu, netušíme. Vie ten do vás zaľúbený kamarát, že ste videli jeho konverzáciu s vaším spoločným kamarátom? Ak áno, tak možno čaká, že budete reagovať v zmysle: videla som, čo si písal xy, cítim to rovnako. Vy teda takto nereagujete a zaľúbený kamarát je urazený. Nie je nič horšie ako urazené mužské ego. No dali ste nám málo informácií.
@asia83 nie on o tom nevie ze to viem
Myslím si, že čaká, že vám to ten váš kamarát povedal. Jednoducho, keď sa mne zdôverí kamarátka, že ľúbi nášho spoločného kamaráta, určite mu to nezavesím na nos. Iba ak by som vedela, že môžem. Čiže už keď to raz niekomu povedal, chce aby ste to vedeli. A čaká reakciu. No muži sú zvláštni. Aby ich ženy naháňali...nemám to rada.
Ty si ta, co riesila, ako (zalubeneho) kamarata ignorovat, ked obcas neodpisuje hned a ako sa potom zaujimavo vyhovorit, preco sa robila ta na truc ignoracia?
Dnesne temy tu stoja naozaj zato...🙂
vlastna skusenost-bud chod za nim a tak zistite o com vas vztah je,alebo sa nato vykasli,ale uplne...lebo takto chces co?nebude cakat,aj keby ta mal rad,stretne niekde babu vonku,ta je blizko,sex atd...takto sa budes len trapit,a po case bude naozaj otraveny...
Tak tomu celkom rozumiem moj dmrs uz 9r myz tiez nerad pisal, ja som mu pisala on odpisal par viet, otravovalo ho to, tak sme si volali a za cas odlucenia 2r mali stretka ked to slo....najdolezitejsie ujasnit si to ci je to vzajomne a ci ta vzdialenost je trvala. Mozno by stacilo par osobnych stretiek, aby ste mali jasno, lebo mnohe vztahy dopisovatelov a obcasne stretavajucich padli ked sa mali spolu k sebe nastahovat. Mali kazdy svoj zivot a nie vzdy to slo zosuladit.
uz ste sa stretli? laska sa cez pismenka neda vybudovat, mozno len nejake zamilovanie, ale pravda sa ukaze az casom. ked sa stretnete, tak to zafunguje alebo nie. a ked potom aj vztah zacne, pride vela skusok, ktore ho preveria.
ak nerad pise, zavolajte si, ved dnes je tolko moznosti.
Tak nepíš, a keď mu budeš chýbať, ozve sa aj sam