Ako sa zbaviť ploštíc?

26. júl 2022

Ženy máte skúsenosti ako sa zbavit ploštíc?

pribinak
26. júl 2022

Deratizacna firma

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sissy27
26. júl 2022

profi firma, ktorá sa špecializuje na ich likvidáciu. Ak bývate v bytovke, tak to treba nahlásiť správcovi, pretože hniezdo vôbec nemusí byť u vás, ale u niekoho iného a k vám chodia len na návštevu - treba vyčistiť celú bytovku, nestačí len jeden byt a malo by to ísť z fondu opráv. Sú aj firmy, ktoré majú špeciálne vycvičených psov na vyhľadávanie ploštíc.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
26. júl 2022

Je možné byť v priestor počas deratizácie?

laurita285
26. júl 2022

stačí zapnúť internety a zadať do googlu deratizácia ploštice a prečítať si čo to na webe a zistíš, že tam môžete zostať.

tanapeta
26. júl 2022

Deratizácia je na hlodavce. Dezinsekciou sa riešia ploštice

lubkavargova1
26. júl 2022

Jedine profi firma a aj to treba zistit ci sa specializuj aj na plostice. Nie kazda firma totizto robi postreky aj na plostice. Povedia, ze na "vsetok lezuci hmyz" ale plostica je kurwa odolna na vacsinu postrekov. Na nich treba silny. My sme bojovali s tou pliagou 2 roky. Vsetko mozne sme vyskusali. Nic nepomaha. Tie veci co sa daju kupit vobec nepomaha, to su len peniaze vyhodene.
Je to kurwa drahe taka profi firma, a potom pocitaj, ze vsetko musite, no skoro tak na 90% zlikvidovat a vyhodit, preprat, saty vymenit, nabytok,..no co ti poviem. Brutalne drahe to stoji...je to zalezene aj v elektrikach, skary, vsetko oskrabat steny, nove stierky...dalsie investicie...
Ku nam sa to preplazilo od susedov co ani doma nie su, lebo trci v Anglii...domov chodia len akoze na dovolenku, seru na to, ze maju taku pliagu...takze ja pocitam, ze onedlho to mame naspat.

pribinak
26. júl 2022

@tanapeta áno, ale je to myslene tak, že deratizacna firma robí aj dezinsekciu

autor
26. júl 2022

@lubkavargova1 ach jo. Teraz sme kupovali nové postele,skrine,stolíky,koberce.
😡😡😡
Sú to hnusne potvory !!!
Snáď sa toho zbavíme čím skôr.
Ďakujem vám za odpovede.

simonah73
26. júl 2022

ja som to doniesla domov z nemocnice, nastastie po prvych troch stipancoch mi doslo (vdaka nejakym debatam tu, co som zaregistrovala tu) a hned som oslovila este v ten den firmu co sa mi prva ukazala na fb a este v ten isty den aj prisiel chlap v neoznacenom aute, vsetko vystriekal, teda povedali nam, ze co mame ako nachystat. a nastastie sme to zlikvidovali hned v zarodku a ano cely cas sme boli doma akurat odporucali nechodit po zemi holymi nohami a ani v ponozkach ale papuce. stranka firmy https://stopplostice.sk/ a teda cena bola 280e. v pripade ze by sme mali stipance aj po urcitej dobe, je treba zopakovat postrek, kde je z tej ceny 40% zlava.
a teda kecali sme s tym chlapom, povedal, ze sa to moze do domacnosti dostat aj tym ze nakupis novy nabytok, a dovezu Ti to na aute, kde predtym od niekoho odvazali stary nabytok aj s tymito hnusnymi malymi obyvatelmi a oni sa pocas jazdy presidlia do Tvojho noveho nabytku. tak autorka, doporucujem este dnes telefonovat na to ich cislo co tam maju.

simonah73
26. júl 2022

@lubkavargova1 vystihli sme to hned na zaciatku, nic sme nemuseli vyhodit, akurat sme vsetko postelne pradlo co bolo na posteliach vyprali na najvyssej teplote a zaplatili sme 280e spravili postrek vo vsetkych miestnostiach kde sa spi, nesmeli sme tam 6t umyvat zem a ani vysavat aby sme ten postrek neumyli. on nastriekal aj postele a aj gauc, a ak aj nejaka potvora vyliezla v noci na gauc alebo na postel, tak musela prejst po tom postreku, tak ona sice este spravila stipanec ale nasledne ju ten postrek usmrtil a hlavne tie mlade, co sa mozno liahli ak stihla naklast ta co som doniesla domov. posledne dva tyzdne pred uplynutim lehoty sme sa mali zase pozorovat, ci bude mat niekto stipance a vtedy by bolo potrebne zopakovat ten postrek, kde bola cena o 40% nizsia (to nam povedali) ale nastastie nikto z nas stipance nemal tak sme to uz nemuseli riesit.

a teda hovoril, ze sa drzia cez den v zahyboch ako konci latka napr na gauci, v obrazoch na druhej strane ako konci platno a tak.

lubkavargova1
26. júl 2022

@simonah73 presne tak su to hovada male. Ja som si dala tú námahu, ze ked sa to objavilo, tak som si odsledovala kde to akoze ide ten mali hajzlik..celu noc som nespala. To je male, tenucke ako papier, este tensie a bolo to hrozne..no a do bytov co su prazdne v bloku, tam sa ani nestala firma,takze tam je to nonstop...tam maju doslova raj na zemi.

whatever1
26. júl 2022

Autorka, nic preboha nevyhadzuj. Nabytok nepremiestnuj do inej miestnosti. Vsetko nechaj tak ako mas. Mozes zatial maximalne vyprat postelnu bielizen na 60stupnov. Ak si v panelaku ries firmu cez domovnika aby sa to riesilo celoplosne, platit sa to bude z fondu oprav. Lebo ak ich mas ty budu ich mat aj susedia. Pozor-to ze to nahlasis prva neznamena ze je to tvoja vina a ze si ich dovliekla do panelaku ty. V ziadnom pripade sa nenechaj odbit, skontrolovat sa musia aj ostatne byty. Riesi sa to postrekom, po dvoch tyzdnoch dalsim. Niekedy sa kombinuje postrek+plyn a o 2tyzdne zase postrek. Ak by sa plynovalo musela by si odist z bytu na cca 8hodin. Pri postreku mozes ostat ale idealne by bolo ak by si odisla z bytu aspon na hodinku kym to nezaschne a poriadne vyvetrala.

whatever1
26. júl 2022

@simonah73 Ak byva v byte tak to nie je dobra rada aby to riesila sama a diskretne. Takmer urcite to budu mat aj susedia. Ona zaplati a o mesiac, dva k nej zas prelezu od susedov.

autor
26. júl 2022

@whatever1 ďakujem 🙂
Keď príde muž z roboty pôjde to riešiť s domovnikom.
Šla by som ja... ale s dvomi malými deťmi by sme veľa nevyriešili.
Hnusné pľuhy. V živote som plošticu nevidela,až teraz. Do smrti nezabudem ako vyzerá.
Som na nervy s toho. Behám z izby do izby a kukám do každej špary. Všetko sa pere. Už tretia práčka dnes a ešte dve pôjdu. Parným mopom som poumývala všetky miestnosti.

andrejka1974
26. júl 2022

Treba zavolať firmu dokiaľ vám to nevystrieka tak peries zbytočne budeš musieť prať ešte raz my sme ich takto mali v detskej postieľke a zavobrazmi musela ísť postieľka a obraz preč odvtedy máme pokoj

simonah73
26. júl 2022

@whatever1 nepisala som ze to ma riesit diskretne, len ze prislo auto bez reklam. a z prispevkov autorky nebolo jasne ci byva v dome alebo byte, aj ked uz pise ze je to byt a to jej veru nezavidim, teda v pripade ze to prislo od susedov.

autor
26. júl 2022

@simonah73 ja mám chuť sa odtiaľto ihneď odsťahovať. Všetko nechať tu a odísť.
V blízkej dobe sa sťahujeme do domu,neviem si predstaviť že to dotrepem aj tam.
A všetko zase od znova. Načo žijú také mrchy mrchaté odporné 😡

autor
26. júl 2022

@andrejka1974 práve v detskej postieľke som si ich všimla. Na baldachyne kopec potvor.
Je mi s toho zle.😳

simonah73
26. júl 2022

fuu, to az tak, ja som nenasla ziadnu potvoru, dokonca ani ten pan, ale mala som tri stipance na nohe, ktore ked videl skonstatoval ze su od nich. takze asi som si jeden kus doniesla domov a ten zacal klast vajicka, lebo po asi dvoch tyzdnoch mala zase dcera ale tri stipance a toto to vyliezlo po poschodi hore. ale uz sme zase cisty.

andrejka1974
26. júl 2022

U nás práveže stipali len najmenšiu je autistka a tá mala práveže úplne inú reakciu celá sa mi vyhádzala bola nervózna škrabala sa a tam ich našli kopec malých boli v tom dreve

olina1110
29. jan 2024

Ahoj. my sme mali problem s plošticami, nevedeli sme sa ich zbaviť, bola to hrôza, syn ustavične doštipaný bola u nas jedna firma, nebudem menovať, to bolo cele zle, o týžden na to sme volali dalsiu firmu.. môžem firmu odporučiť.. likvidaciaplostic.sk dokonca nam pomohli aj s preplatenim faktury od bytoveho spravcu.. odvtedy mame pokoj.

matulalala941003
4. júl 2024

Mám skvelú skúsenosť s firmou stopplostice.sk
Úžasná komunikacia a profi prístup 🙂