Ako sa zbaviť mravcov?

3. feb 2023

Bývame v dome 25 rokov, nikdy som problémy s mravcami nemala. Keď deti niečo rozsypali tak som občas pár našla, ale nie takúto inváziu. Začalo to dva týždne dozadu. Objavili sa v obývačke, povysávala som, kúpila domčeky, kriedy aj sprej. Po dvoch dňoch sa vytratili ale objavili sa v kúpeľni, potom v spálni, v šatníku, v detskej aj na chodbe.Kúpila som ďalšie domčeky, ale stále ich je viac. Dnes už vyliezli aj kuchyni popri zásuvkach a kohútiku aj v práčovni pri prívode vody. Som zúfalá.

amelia1234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
suet1994
3. feb 2023

U mňa pomáha prášok Bros, nasypem nechám dva dni rozsypané oni si to pozanášajú do hniezda a je pokoj..ten rozsypaný prášok pri stenách síce vyzerá hrozne ale pomáha 😊

autor
3. feb 2023

@suet1994 tiež som skúšala, zmizli ale zároveň sa objavili o pár metrov ďalej. Pri parapete, pri podlahovej liste, pri prahu...

bluemoon24
3. feb 2023

My jsme koupili toto + rano nez jsem sla do prace, vystrikala jsem “trasy” raid sprejem a po praci jen povysavala mrtve mravence + vytrela

autor
3. feb 2023

@bluemoon24 to je jeden s tých domčekov čo mám doma, keď na jednom mieste zmizli na druhom sa objavili

laurar1
3. feb 2023

Hlavne si zisti, aky typ mravcov mas doma. Na faraony su ine ucinne latky ako na cierne mravce. Byvas v dome alebo v byte?

lilienkah
3. feb 2023

Ja som skúšala všetko možné bros prášok rozrobit vo vode a nastriekať úplne všade po celom dome k stene a medzi prahmi nechať pôsobiť cez noc a od vtedy mám pokoj svätý, ak máte zvieratá vyskúšajte kypriaci prášok

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
4. feb 2023

@zoro9836 nechce sa mi veriť že tak zrazu

autor
4. feb 2023

@laurar1 mám malé čierne mravce v dome

autor
4. feb 2023

@lilienkah skúšala som aj to a kopec ďalších výrobkov zn biolit,bros,Raid, ferdo

marianarem
4. feb 2023

Treba vystriekat vsetko naraz aby sa nemali uz kde objavit. Pripadne rozmiestnit tych domcekov vela na rozne miesta. Posledna moznost je zavolat nejakeho deratizera.

autor
4. feb 2023

@marianarem ďakujem spravila som to, prvých desať dní boli iba na podlahe miestností, po vystriekaní podláh a dlažby sa objavili v prasklinách stien, škárach a všade kde sa prevŕtali obkladačky. Vystriekať 100% plochy vrátane stropov je nemožné

paciko9
4. feb 2023

Sa citia neporazitelny😂. Viem je to strasne,zazila som. Proti biolitu boli odolny aj kriede. Az mi poradili poroskladat po dome celu skoricu, tak som skusila a tie potvorky naozaj odpochodovali prec.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz