ahojte potrebujem poradit uz mesiac sa mi zacali robit strasne lupiny, pouzivam sampon proti lupinam HandS ale prestal zaberat no taketo nieco som este nezazila cela hlava ma svrbii a vsade mam same lupiny uz je to na nervy nemate skusenosti a dobre rady diky 😒
Head&Shoulders nie je dobry sampon, aj mna po nom strasne svrbela hlava, skus Selsun
jedine, co mi skutocne pomohlo je pouzivanie cisto prirodnych samponov, nesmu tam byt ziadne umeliny, odkedy ich pouzivam moje dlhorocne problemy s lupinami zmizli.
Deti bozie, to je neprijemne, ked hlava svrbi!
Poinformujte sa v drogerii o sampon, ktory ma zvysene pH, teda...je alkalicky. Ten nezairituje a polepsi. A ked nemaju...tak si urobte roztok s vodou a sodou bikarbonou. Taky silnejsi, a umyvajte si v nom tie vase vlasky zlatiste a potom este neoplachujte vodou, ale nechajte posobit napriklad aj na noc. Mozete aj striedat s jablcnym octom, taktiez treba urobit roztok s vodou. Pomoze, uvidite!
mne pomaha obycajna Schauma proti lupinam.
ahoj,starsi syn mal lupiny,pomohol iba Nizoral z lekarne,nic ine... 😎
Nedam dopustit na znacku Loreal ,maximalna spokojnost 😉
Vichy dercos používa sa len raz,dvakrát do týždňa podľa pribalového letáku, kupiť sa da sa len v lekárni ale zaručene zaberá,pozor cena je trocha vyššia 😅 😅 😅
vichy dercos,,,,,pouzivam ho uz asi sedem rokov a ulava sa dostavi hned po prvom pouziti,,,,a ano pouziva sa len dvakrat do tyzdna, a pomedzi pouzivam h&s, 😉
treba ist do lekarne a myslim, ze Nizoral...ale nie som si ista...Lekarnicka ti vsak urcite poradi... A ak hovoris, ze to mas uplne hrozne, mozno by nebolo od veci zajst aj za koznou..moze to byt aj psoriaza v hlave, alebo nieco ine...