Ahojte. Podraďte prosím čo je bezpečne do detskej izby proti komárom. Sieťky na oknách máme ale ajtak sa k nám komáre nejak dostanú. Každú noc naháňam po izbe komárov a malý je ráno doštípany. Elektrické odparovače typu Raid nechcem, je to hnus. Skôr niečo prírodné čo sa Vám osvečilo.
Ďakujem za rady🙏🏻
@idemo tak mate blbe sietky. My mame sietky druhy rok a veru neviem co je hmyz v byte.
@stellarstar A čo pomôže vysávať? A myslíš, že doma nevysáva? 🙂 Podľa mňa sa vám dostávajú z inej miestnosti, lebo nám sieťky dosť pomáhajú v tomto.
@idemo asi máte zle sieťky. My odkedy máme sieťky, komára som nevidela. Na dovolenku k moru si vyrábam vlastný sprej pre deti. Do Alpy namocim klinčeky a tým každý večer postriekam deti. Klop klop, komáre sa im vyhýbajú.
@idemo v dm dostať taký strojček do zástrčky proti komárom. Funguje
@idemo ak mate kvalitne sietky na vsetkych oknach v byte, tak potom sa k vam mozu komare dostat len vstupnymi dverami, ked byvate napriklad v rodinnom dome v oblasti so zvysenym vyskytom komarov. Nam tak vletia vzdy na chalupe.
Odskusane to v ramci priestoru nemam, ale zabera mi, ked idem do zahrady a nechcem si davat na seba chemiu, ked si dam do rozprasovaca prirodny esencialny olej "Citronova trava" a trochu eukalyptovej vone a vodu samozrejme. Ale davam si to fakt silne, t.j. vonave.
Su na to take kvety citronella (nam to nepomohlo), potom napr. nakvapkat eukalyptovy olej na vankus (nemam odskusane). V kazdom pripade treba skontrolovat tie sietky, a ak su v poriadku, tak sa vam komar dostane dnu cez vchod. dvere.
Nam tiez niekedy vleti dnu komar, ked vchadzame dnu/von a dumala som dat do izby nieco take: https://www.alza.sk/hobby/tristar-iv-3704-d5313... . Aj ked nevien nakolko si komar vyberie radsej svetlo ako cloveka 🙂 Este mozete kupit moskitieru nad postel ako mavaju v exotickych krajinach alebo som uz videla i take skladacie bez nutnosti montaze nad postel...
@mimisram mala som na mysli s vysávačom po nich
@eternity24 autorka pise, ze chemiu nechce. Jedine, ze by si mala na mysli ultrazvukovy odpudzovac, no ten v dm nemaju...
@idemo vysávač...
@idemo vysávať? 🤷♀️