Ako sa peosim zbaviť urieknutiu
Už 3 deň mi je zle na zvracanie hlava ma boli
Robila som si aj test na urieknutie a mám
Čo pomaha a ako sa z toho dostať
cistec si uvar ak mas.. ak nie kup si.. a trochu vypit a tiez popretierat si tvar.. smerom od stredu tvare von
Urob si caj s cistca.Vypi aj si s nim poumyvaj tvar.
prejdi si ocikanou plienkou po tvári
@jj298 keď nemám deti .. tak pomaha aj niečo iné ?
Nemusíš mať deti len ocikaj plienku.
A vylúčila si už pravdepodobnejšie príčiny svojho stavu: viróza,úpal,migréna, tehotenstvo...?🤔
@ruzovakobyla1
@jj298 to je "test" so zapalkami, ak si dobre pamätám. Je potrebné zapáliť 3 zapalky a tu zhorenu časť odklepnut do pohara s cistou vodou, ale po jednej ( za ženu, za dieťa a za chlapa ). A ta, ktorá spadne na dno, tak sa hovori, že ta uriekol alebo niečo také. A potom este treba trocha odpit z tej vody a na rukach a čele urobit krizik s tou vodou. Takzvané "spadnutie z očí ".
Pomodli sa 👉
co tak zajst ku doktorovi,ked ti je zle uz tri dni 🙄
Komentare top 👌 🤣 Never prosim ta na take blbosti. Ries hydratáciu, elektrolyty, chýbajúce vitamíny, spanok a stravu. Ak nepomoze, navstiv lekara.
Ja som citala, ze ma sa dat par kvapiek menstruacnej krvi do vedra s vodou a tym vsade vytriet podlaha. Vraj to ma fungovat ako bumerang. Tak aspon na nieco su tie kramy dobre. Neviem ci to zaberie, ale za pokus to stoji 😉
Povedze mi prosim, ze tema a najma odpovede su len vtip....toto nie je naozaj, ze?
@mircalla
tak 90% urcite vtipom su 😁
I ked tým cajom z cistca urcite nic nepokazis. "Urieknutie" sa da vysvetlit/pochopit rôzne. Napriklad aj tak, ze niekto na teba nechutnevzazrie, ty to uvidis a zacnes sa citit zle. Zacnes to vnimat fyzicky = necitis sa dobre atd. Vtedy ti ten bylinkovy caj kludne pomoct moze. To by bolo take logycke vysvetlenie, i ked nie so vsetkymi chemickymi procesmi.
Mala som kolegu, dobrodruh, precestoval pol sveta ale inak cisty realista, na 30tku od kamosov dostal hada skrtica 😁, jazdili na motorkach, pohoďák a spravnycchlap. V 40tke sa ozenil, usadil, mali orve dieťa. Raz tyzden v kuse 3/4 dna preplakalo neskutocne. Dr vysetril, co sa dalo i vylucil, co šlo. Nezistil nic, vsetko ok. Na 8 den svokra poradila okupať v čistci. No kolega prekrutil ocami ake nechal teda zenu vyskusat. Malavokamzite stichla pocas kupania ( predtym plakala tiez ked ju kupali)a uz potom neplakala. Proste to preslo ako zazrakom. Odvtedy uz plakavala "normalne" cize len odovodnene a obcas. Hovoril nam to ako zaujimavost a ze tomu doteraz nerozumie ale zabralo to.
Tak mozes verit aj nie ;)
Choď za niekým kto sa v tom vyzná keď už.
A ja sprostá si celý život myslím, že to je migréna a ono je to pritom urieknutie! 🤦🏻♀️😂 Môžem poprosiť bližšie info na ten "test na urieknutie"? Toto by ma faaakt zaujímalo!
preboha, vám tu už riadne hrabe.....
@bmolko normálna otázka ,blbe odpovede asi potrebujú byt dôležité
U doktora si bola? Nerobím si srandu. Môže to byť čosi oveľa vážnejšie ako "urieknutie". Prvého júna mi náhle umrela kamarátka, ktorá mala týždeň bolesti hlavy, točenie a neviem čo ešte. Mala cievnu mozgovú príhodu. Choď k dr 🙏.
@mikadooo bola som na CT nič nemám
Už ma hlava neboli po tom čo mi tu žení poradili ako sa toho zbaviť
Tak super, som rada, že to prešlo.
test na urieknutie?