Ako sa mam uspesne zaregistrovat na paypay stranke?Zadam meno heslo a vsetko potrebne ale pyta to odomna smskod alebo email kod ktory mi ale neprisiel?Ako mam dalej postupovat?dakujem
Ahoj, chce to od teba kod, ktory mas uvedeny v popise transakcie v tvojej banke. System funguje tak, ze ak si zadala spravne vsetky udaje o tvojej karte, tak ti to strhlo z tvojho uctu 1,50 EUR. To sa ti potom vo vypise z uctu (ak pouzivas internetbanking, tak to uvidis online skor) ukaze ako transakcia a v detailoch transakcie je ciselny kod, myslim, ze su to 4 alebo 5 cisel. Ten zadas na stranke a ucet mas aktivny. Zaroven ti pri prvej transakcii cez paypal vrati tych 1,50 EUR.
Ak mas tatrabanku, tak tam zavolaj, lebo ona tieto detaily neukazuje. Ale cez telefon ti to povedia. Inak cely navod je priamo na paypal.
snad to pomoze, keby nie, ozvi sa, urcite to vyriesime. Ja som v poslednej dobe spravila asi 5 transakcii cez paypal a bez problemov.
Ahoj,
chce to od teba kod, ktory mas uvedeny v popise transakcie v tvojej banke. System funguje tak, ze ak si zadala spravne vsetky udaje o tvojej karte, tak ti to strhlo z tvojho uctu 1,50 EUR. To sa ti potom vo vypise z uctu (ak pouzivas internetbanking, tak to uvidis online skor) ukaze ako transakcia a v detailoch transakcie je ciselny kod, myslim, ze su to 4 alebo 5 cisel. Ten zadas na stranke a ucet mas aktivny. Zaroven ti pri prvej transakcii cez paypal vrati tych 1,50 EUR.
Ak mas tatrabanku, tak tam zavolaj, lebo ona tieto detaily neukazuje. Ale cez telefon ti to povedia. Inak cely navod je priamo na paypal.
snad to pomoze, keby nie, ozvi sa, urcite to vyriesime. Ja som v poslednej dobe spravila asi 5 transakcii cez paypal a bez problemov.