Ako sa vymažú správy z archívu na pokeci?

lenlucia2
13. okt 2015

ahojte, chcem sa spytat ci niekto nevie, ak sa vymaze konto na pokeci, tak sa vymazu aj spravy z archivu ? cize ked budem mat PLUSko tak uz ich nenajdem ? :( dakujem vopred

maria117
13. okt 2015

@lenlucia2 ahoj, pokial vymazes ucet/profil uz nebude fungovat, nebudes sa don prihlasovat - tak kde by si tie spravy chcela mat? Akym sposobom by si chcela mat k nim pristup? Jedine ak by si si ich niekam ulozila, stiahla, zazalohovala do pocitaca.... Samozrejme, stale je mozne, ze azet ich niekde na svojich serveroch bude uchovovat, lebo co raz das na net, je to vecne, teda myslim, ze minimalne facebook tak funguje, ale to ze spravy nebudu fyzicky naozaj vymazane, tak nezmanena, ze Ty k nim budes mat pristup... No a ak chces pristup k spravam, tak nemaz ucet... Este mozes urobit pokus - zalozit novy ucet, aktivovat si najlacnejsiu verziu pluska (neviem,ci este je skusobna zadarmo) poposielat si spravy sama sebe na prvy ucet... Potom vymazat tento druhy ucet... a zistis, co sa stalo so spravami... - na vymazany ucet sa nemas ako dostat (teda neviem,ci tam tiez nie je nieco take,ze pokial sa prihlasis este par dni po deaktivacii profilu,takze sa zrusi jeho deaktivacia ...?) samozrejme, spravy asi budu na tom prvom ucte, s ktorym si si dopisovala..tzn.bude ich mat k dispozicii ta osoba, s ktorou si si dopisovala... Ale toto su len moje dohady, ja som si svoj profil na pokeci zmazala uz pred viac ako siedmimi rokmi 🙂

lenlucia2
autor
13. okt 2015

@maria117 lebo priatel si chce zmazat konto, a na plusko nemam kredit a spravy by som si chcela nechat v archive .. takze ked zmaze ucet ja sa dostanem do archivu tych sprav ci nie ? 🙂

maria117
13. okt 2015

@lenlucia2 Takže Ty si píšeš s priateľom cez Pokec. Ty máš plusko, čiže máš k dispozícií vašu históriu správ. On si zmaže profil. A tvoja otázka znie, či po tom, ako si ho zmaže, Tebe ostanú Vaše spoločné konverzácie v Tvojom archíve? Ak áno, tak takto to pekne naformuluj pošli http://onas.azet.sk/kontakty dostaneš fundovanú odpoveď na základe ktorej prípadný iný stav budeš môcť reklamovať 😉

maria117
13. okt 2015

@lenlucia2 pri zalozeni noveho uctu a spleni par podmienok mas plusko na 13 dni zadarmo, tak mozes teoreticky skusat... alebo im napis... a potom pls daj vediet, je to zaujivama otazka - pytala som sa segry a tiez nevie... lebo zmazany profil uz neexistuje, nevies tej osobe uz pisat, ani ju vyhladat...

sissy27
14. okt 2015

@lenlucia2 netuším ako funguje pokec, ale logicky - čo je v mojej schránke prijatej / odoslanej pošty, tak tam bude, pokým to ja sama nezmažem, nemalo by to byť ovplyvnené tým, čo robí odosielateľ ...

maria117
14. okt 2015

@sissy27 zalezi od uchovanoa dat - ci su fyzicky u teba, v tvojom konte ako napr pri mailoch al su pospajane len cez nejaku referenciu (odkaz)... mail vies poslat na neexistujucu adresu - potom ti pride dalsi info mail,ze sprava nemohla byt dorucena....ale rp vies poslat len na existujuci nick,takze uplne iste to nie je, i ked i ja by som to takto ocakavala.... no jedna vec je,co my predpokladame a realita moze byt ina...a je lepsie si to vopred overit priamo u nich ako potom plakat nad stratenymi vyznaniami od priatela a snazit sa ich od nich opatovne ziskat. v tomto opatrnosti nikdy nie je dost.
@lenlucia2 prosim ta,daj potom info,co si zistila i Tvoju skusenost,ci to tak naozaj je

katulka3333
3. dec 2019

Prosím vás a koľko rokov dozadu sa to ukladá

terina25
3. dec 2019

@lenlucia2 ak si priatel vymaze profil na pokeci a ty si profil nechas, tak tebe spravy ostanu v archive aj tak. Jedine budes mat napisane ze uzivatel bol vymazany. Ale spravy budes mat aj nadalej v archive