babeny,poradte,
pred rokmi ,dosť dávno som videla jeden historický film,neviem akej bol produkcie,ale chcela by som ho stiahnut ,aby sme mali romanticky vecer s partnerom.
odohravalo sa to na nejakom hrade,kde prišla mlada žena byvat k nejakemu hradnému pánovi ,ona bola tuším ciernovláska,a dlhe vlasy mala,a o tom pánovi sa hovorilo,že zabil svoju ženu,alebo že je nejaký vrah,a postupen sa az krystalizovalo,že on by nikdy nebol schopny ubližiť,že to skôr jeho brat ....presne si to nepmatam,ale viem,že ona sa ho bála ,to mladé dievča,ale nakoniec on bol dobrý chlap,a zamilovali sa do seba.nie je to film od austenovej,to je taky iny ..
tuším tam bol zapleteny aj jeho brat do tohoneviem,či ona nebola ženou jeho brata a nakoniec to ten brat bol vrahom,fakt netuším,ale niečo historicke-dramaticke..to je ..prosím poradte ..dakujem
Anjelska tvar? Pomeje, Blazek, Kuklova....cesky film
tiez sa mi to zda ako Anjelska tvar
https://www.youtube.com/watch?v=GVpsPsrV2F4noo môže to by ono ..dakujem vám krásne baby ..ale asi musim vidieť az cely film,aby som vedela,či to je ono ..dakujem zatiaľ ..ste super !!🙂 😲
Aj ja mám film, aj ja 😀 Dokonca dva 😀
FILM 1. Po meste sa šíri nejaká vírusová pliaga. Všetci utekajú domov. V domnení, že sa to šíri len po vonku, barikádujú akékoľvek škáry, cez ktoré by mohol dnu prejsť vzduch. Až na jedného chlapa. Žiaľ, prišiel neskoro. Žena ho z obavy už nechce pustiť do domu. Film pokračuje ďalej ich rozhovormi. On stojí vonku, ona je vnútri. Pointa filmu prichádza ku koncu. Dozvedáme sa, že s tým vírusom, to nie je tak ako si všetci mysleli. Nešíri sa totiž po vonku, ale v uzavretých priestoroch.
FILM 2. "Manželský trojuholník". Nevinná žena, ktorá si ani neuvedomuje, že sa niečo deje. Chlap, ktorý si nesprávne vysvetľuje správanie tej ženy a myslí si, že ho balí. No a chlapova manželka, ktorá si myslí, že manžel ju podvádza. Záver (alebo aspoň jeho časť): manželka si tú "milenku" vystriehne po tme v uličke a zavraždí ju.
Čo sú to za filmy? Práve tu vedieme debatu o filmoch, tak som si na ne spomenula. Na tie názvy sa však nechytáme ani jeden ani druhý. Už som ich zopárkrát aj hľadala, no taktiež bezvýsledne. Viem ešte, že ich určite dávali dávno a ten druhý by mohol byť relatívne z francúzskej produkcie. Hovoria tie obsahy aspoň niekomu niečo? 😕
@lintu trosku odveci teraz ja viem 😀, ale nebolo to o covide? 🤦♀️😀 Sorry za spam ale nedalo mi to ako som narazila na príspevok 😀
@vivinka771 nieee 😀 bol to tento film a pred 14rokmi o covide urcite nemali ani chyru https://www.csfd.cz/film/228280-mraky-nad-l-a/p...
Tak...uz len niekto sikovny na tu dvojku...nazov toho filmu dodnes neviem
@lintu 1. The Divide“ (2011), 2. Dokonalý muž 2015/ „The Other Woman“ (2014)
Anjelska tvar?