Ako sa volá kojenecká voda pre deti v Chorvátsku?

lwh
6. jún 2011

Ahojte maminy. Prosim o radu maminky co uz boli s detickami v Chorvatsku. Mam 18 mesacnu dcerku a kupujem jej stale kojenecku vodu a akososi sa mi nechce ( teda kapacita auta mi to asi nedovoli ) brat min 3 balenia drobceka. Mamte nejake skusenosti a najlepsie aj nazov vody, ktoru ste tam pre deticky kupovali?? dakujem za rady...Hela

kaja73
6. jún 2011

@lwh Oni tam maju velmi vela druhov nesytenych vod.Ja budem kupovat v podstate hoc ktory druh,ktory bude najmenej mineralizovany. Klasicke mineralky maju priserne slane.Inak ak nejdete na daky ostrov bez pitnej vody,tak možes davat aj z vodovodu-je to pitna voda.

lwh
autor
6. jún 2011

Ideme do Srimi pri Vodice....na caj a mlieko prevaram aj doma, ale ona vypije aj 2 l cistej vody 🙂

kaja73
6. jún 2011

@lwh ja som Lucku-tu bezbublinkovu- nikdy neprevarala a teraz cca od 13m pije vodu z vodovodu a ani ju neprevaram.Nikdy z toho nemal žiadny problem.Takže, ako hovorim, kupim nesytenu co najmenej mineralizovanu vodu a ked bude treba dam aj z vodovodu.Ideme na to iste miesto už 5 krat a viem že vodu maju z vodovodu dobru 😉 .

lusta
9. jún 2011

ahoj ta voda sa vola Jana a davala som jumalemu ked sme tam boli inak mal iba dva mesiace, takze urcite nemusis stresovat ked ma rok a pol ale urcite nedavaj vodu z vodovodu dospely maju inu crevnu floru ako dospely.

lusta
9. jún 2011

chcela som napisat ze deti maju inu crevnu floru ako dospely

lwh
autor
11. jún 2011

A ta Jana sa da kupit normalne v nejakom obchode, lidli, pumpe alebo kde?? 🙂

basky
11. jún 2011

@lwh vobec nemaj strach z obycajnej vody v Chorvatsku, je nezavadna, ako nasa, pitna, ved to nie je Egypt 😉 😉 😉
Nas syn ju pil denne 2O dni, kazdy den liter a viac, aj my roky chodime len do Chorvatska a pijeme ich vodu, neminaj zbytocne peniaze za vody z obchodu, je to len biznis, ozaj je ich voda nezavadna a vhodna urcite aj pre dieta. Nasi obaja synovia pili doma do roka Lucku a potom vodu z vodovodu.
Starsi presne v roku ju pil v Chorvatsku ich vodu, a teraz ideme znova, mladsi ma rok a tiez ju bude pit.

basky
11. jún 2011

@lwh a Janu vodu kupis v kazdom obchode, ci potraviny alebo drogeria, aj ochutenu, je dobra, bez bzbliniek, ale ak Ti deti piju cistu vodu, staci ta z vodovodu. Naozaj, nestresuj sa, ak sa chces uistit, popytaj sa v chorvatsku priamo domacich, je to nam krajina blizka, ziaden Egypt alebo Tunis, ci Turecko.

lwh
autor
13. jún 2011

Tak baby dakujem za podporu 🙂 ideme s malou 1 x tak je pravda ze stresujem....ai muz sa mi uz smeje..🙂

skaiqy
14. jún 2011

@basky a kam chodite ak sa smiem spytat..? ja sa neviem rozhodnut kam tento rok s nasou rocnou..

skaiqy
14. jún 2011

@lwh moja malá mala rok nedavno a vodu z vodovodu jej davam asi 2 mesiace.. neprevaram.. ani do chorvatska nebudem nosit Lucku a tiez nebudem kupovat, budem jej davat z vodovodu.. chorvatsko nie je arabska krajina takze nie je sa coho bat

lwh
autor
14. jún 2011

My ideme do Srimi..pri Vodice..Klud, male blaze, malo ludi..teda dufam 🙂