Maminky oplatí sa viac na bazári predávať oblecenie po ks alebo balíčky pre deti ?
Menej kupuj, lebo oblecenie uz nik nechce ani zadarmo. Je ho prebytok a je po plastoch druhy najvacsi odpad na zemeguli.
Ja už nepredavam, podarilo sa predať len značkové kúsky, ktoré syn nestihol vynosiť pre extra rýchly rast. Oblečenie ani charita nechce. Respektíve, vyberali si, čo vezmú a co nie. A to teda mi príde take od veci, že značkové tenisky a batoh by brali, ale normálne nie. Takze kupujeme s rozumom a vynosene ide do kontajnera na oblečenie, alebo presijem doma niečo z toho. Malé po deťoch som poväčšine rozdala po rodine a kamoškam, kolegyniam.
Ja som predávala tak, že som vyskladala veľké balíky. Po ks by sa mi to predávať nechcelo.. a keby mi nejaké kúsky ostali, tak čo potom s nimi.. ale také značkové drahšie som predávala samostatne.
@ajja1 kludne dajte vediet.
Popravde. Ide to ťažko tak či tak. Ja som väčšinu veci po deťoch darovala kade tade. Par veci som predala.
Však môžeš pozrieť. Mám tam napr šaty z HM raz oblečené. Co stali 12€ a ani za 3€ ich nemôžem predať.. Alebo Desigual nohavice (PC vyše 90€ za cca 25€ raz oblečené).. (a to ešte som ochotná sa dohodnúť) 🙄😄
Ťažko oblečenie predávať. A dva krát ťažšie po deťoch.