Ahojte. Poznáte nejaké “triky” na overenie počtu deti? 😃 okrem vestenia s niťou a prsteňom. Idem ku sesternici na babyshower a ona to chce ako jednu z “hier” a poprosila ma o pomoc, vie niekto o takýchto vtipných spôsoboch? Ďakujeme 🙂
Presne ako píše lula,aj ja mám takto tri čiarky a máme tri deti
@lula313 wau toto som teda nevedela ja tam mam 1ciarku a chceme len jedno babenko kvoli tomu ako sme ho mali tazko cez ivf 🙂 takze to je osud? 😃 preto som s tym taka zmierena? 🙂 hh a nevadi mi ze budem mat len jedno dietatko 🙂 hh
Ja poznam taku ze ked mas jablko so stonkou tak na kolky krat ju krutenim odtrhnes, toľko bude deti 😂 alebo ešte ked odtrhnes skorocelovy list tak koľko ziliek z neho trčí, toľko bude deti.. ale to sa asi na baby shower nebude dať praktizovať
@river_song to s tým jablkom by sa aj dalo, super, ďakujem za nápad 🙂
@topasitta 😂😂😂 no dúfam, že končíme. Keďže sa obe deti podarili na prvú supu a to prvé bolo veľmi narocne, tak sme si s mužom povedali, že už radšej ani sexovat nikdy viac nebudeme😀 aj zo zdravotných dovodov už ďalšie dieťatko by neprichádzalo do úvahy..
@zooeynka tuším láva od srdca
@pininka1 ja spocitanie nepoznam. Mne sa zhodujú 2 na jednej ruke, 2 na druhej. Možno to spočítavanie platilo pred 50 rokmi, keď sa rodilo veľa deti😂😂😂
@galioska v tom prípade si budeš musieť tu jednu čiarku dodatocne nakresliť perom, aby bolo všetko s kostolným poriadkom🤷🏻♀️😂😂😂
Ja mám jednu čiarku a tri deti 😵🙈😂
Poznam take, že zohnes ruku a koľko čiarok sa ti spravi, toľko budeš mat deti. U mna to zatiaľ plati. Cakame druhe😀