Ako sa ,,veští" počet detí?

satanca
1. aug 2019

Ahojte. Poznáte nejaké “triky” na overenie počtu deti? 😃 okrem vestenia s niťou a prsteňom. Idem ku sesternici na babyshower a ona to chce ako jednu z “hier” a poprosila ma o pomoc, vie niekto o takýchto vtipných spôsoboch? Ďakujeme 🙂

lula313
1. aug 2019

Poznam take, že zohnes ruku a koľko čiarok sa ti spravi, toľko budeš mat deti. U mna to zatiaľ plati. Cakame druhe😀

pininka1
1. aug 2019

Presne ako píše lula,aj ja mám takto tri čiarky a máme tri deti

topasitta
1. aug 2019

@lula313 ja tam vidim 5 ciarok 😁 ci? Este asi nekoncis 😁😁

pininka1
1. aug 2019

@topasitta podstatné su len tie dve v strede, lebo tie tam má aj keď nemá ohnutu dlaň.

zooeynka
1. aug 2019

@lula313 lavu ci pravu? Mam na kazdej iny pocet

pininka1
1. aug 2019

@zooeynka spočítať sa majú na oboch. Ja mám na ľavej jednu a na pravej dve

ninka123
1. aug 2019

@lula313 v momente zohybam dlane 😂 na pravej 2 ciarky, na lavej 1.. to sa spocitava? Bavim sa 😉😁😂

galioska
1. aug 2019

@lula313 och mne ukazuje jedno mám dve🤷😂

zooeynka
1. aug 2019

@pininka1 isto sa spocitavaju? Ja mam rovnako ako ty. Uz mas tri deti?;)

pininka1
1. aug 2019

@zooeynka ano mám už tri deti a viac nebudem mať keďže som podstúpila sterilizáciu.

pininka1
1. aug 2019

@galioska a pozrela si obe ruky? 😜😜

fialka1318
1. aug 2019

@lula313 wau toto som teda nevedela ja tam mam 1ciarku a chceme len jedno babenko kvoli tomu ako sme ho mali tazko cez ivf 🙂 takze to je osud? 😃 preto som s tym taka zmierena? 🙂 hh a nevadi mi ze budem mat len jedno dietatko 🙂 hh

joysi
1. aug 2019

@lula313 ja mam jednu a čakám tretie 🙂 😉

satanca
autor
1. aug 2019

@lula313 pre božka, tak to ja budem mat 4 deti?!!!!!😃😃😃😃😃 podľa tých čiarok... no tak to neexist!!😃😃 a nejakú inú metódu ešte poznáte? 😃

topasitta
1. aug 2019

@pininka1 ja na taketo veci neverim ☺

pininka1
1. aug 2019

@topasitta veď ani ja, to sú len také barlicky, ktoré sa používajú už roky. Vždy som to brala ako srandu. To isté ako točenie prsteňom na šnúrke a určenie pohlavia dietata

river_song
1. aug 2019

Ja poznam taku ze ked mas jablko so stonkou tak na kolky krat ju krutenim odtrhnes, toľko bude deti 😂 alebo ešte ked odtrhnes skorocelovy list tak koľko ziliek z neho trčí, toľko bude deti.. ale to sa asi na baby shower nebude dať praktizovať

satanca
autor
1. aug 2019

@river_song to s tým jablkom by sa aj dalo, super, ďakujem za nápad 🙂

lula313
1. aug 2019

@topasitta 😂😂😂 no dúfam, že končíme. Keďže sa obe deti podarili na prvú supu a to prvé bolo veľmi narocne, tak sme si s mužom povedali, že už radšej ani sexovat nikdy viac nebudeme😀 aj zo zdravotných dovodov už ďalšie dieťatko by neprichádzalo do úvahy..
@zooeynka tuším láva od srdca
@pininka1 ja spocitanie nepoznam. Mne sa zhodujú 2 na jednej ruke, 2 na druhej. Možno to spočítavanie platilo pred 50 rokmi, keď sa rodilo veľa deti😂😂😂
@galioska v tom prípade si budeš musieť tu jednu čiarku dodatocne nakresliť perom, aby bolo všetko s kostolným poriadkom🤷🏻‍♀️😂😂😂

galioska
1. aug 2019

@pininka1 kuknem mužovi?🤪😁

lilitela
1. aug 2019

@galioska To druhe asi nebude tvoje. 🙂

luckamorka
1. aug 2019

Ja mám jednu čiarku a tri deti 😵🙈😂