Ako sa vám páči seriál Hniezdo?

mnamko
9. feb 2020

Pozerate? Sko sa vam pači seriàl,co myslite ako bude pokracovat?
Dnes neni a to som sa cely den naň tešila

predajmamina
9. feb 2020

Aj ja ,škoda že len raz to týždňa chodí. Je to malo.
Kvalitný dobrý seriál zatiaľ 😁

predajmamina
9. feb 2020

A myslím si že ona bude chcieť svoje dieťa späť 🙄

katarina40
9. feb 2020

@predajmamina aj ja si myslím ze to dieťatko si vezme späť nedá hej to ale s kým ho má vsak je veľká záhada;)

predajmamina
9. feb 2020

@katarina40 ten pár čo si ide adoptovať malé tak otec je ten chlap

maajak
9. feb 2020

@predajmamina ten starši architekt ?

0silvia0
9. feb 2020

@predajmamina ako vies?

predajmamina
9. feb 2020

@0silvia0 viem 😉

0silvia0
9. feb 2020

@predajmamina asi mas dobry zdroj, no tak to bude potom zaujimave a dramaticke...

liaka
10. feb 2020

@predajmamina ale ved mu robili vysetrenia a v nom je problem, ze nevedia splodit dieta, nie?

katarina40
10. feb 2020

@maajak to fakt čiže tej mladej otec?😮no teda ale neznasilnil ju on náhodou lebo stale sa jej niečo vybavuje to fakt bude dramaticke😱😁

maajak
10. feb 2020

@katarina40 vyssie komenty pisu o tom mladom architekt., tak sme teraz este viacej domotane 😀

katarina40
10. feb 2020

@maajak no to teda sme domotane;)ze by ten mladý bol otcom toho dieťaťa Fuuha😱

katarina40
10. feb 2020

@predajmamina myslíme teda toho architekta Adriána??

predajmamina
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
predajmamina
10. feb 2020

Neviem ake má ten muž povolanie dievčatá...

predajmamina
10. feb 2020

To som nezachytila

adka1978
10. feb 2020

@predajmamina si si teda istá tým čo si napísala?

predajmamina
10. feb 2020

@adka1978 prosím? 😊

barborka291
10. feb 2020

Nie je nahodou otec ten Roman? Co ma tu kaviaren ci co.

mnamko
autor
10. feb 2020

@barborka291 to si nemyslím,ju podľa mňa niekto znasilnil

barborka291
10. feb 2020

@mnamko ja som si pozrela v archive prvu druhu cast a myslim si ze je to roman.. uvidime 🤷🏼‍♀️

adka1978
10. feb 2020

@predajmamina no ze ci si si ista. Lebo najskor pises ze vies a teraz ze si myslis. Brala som to za overenu info ze otec je mlady architekt Ado.

kotulicek
10. feb 2020

@mnamko perfektný úžasný seriál toľko vystihuje úplne ho zeriem ... Až NATO že som 2 časť musela prepnúť išlo mi srdce prasknúť keď rodila a dieťa jej vzali je to také identické 👍

barla5
10. feb 2020

@kotulicek aj mňa zaujalo, prečo brali dieťa hneď preč, tak som si to pozrela a pri anonymnom pôrode je to tak, nesmú dieťa ukázať ani nič o ňom povedať
@barborka291 ja tipujem toho klaviristu, ukázali chlpaté svalnaté ruky a mladý architekt nemá také chlpaté

evka258
10. feb 2020

Ja si myslím, že keď je ten anonymný pôrod, tak jej to dieťa nevrátia, ani keby chcela. V jednej časti ukázali, ako si sťahovala brucho tým pádom, aby jej nebolo vidno, že je tehotná. Preto si myslím, že možno ten chlapček bude mať problémy neskôr s nožičkami. Asi je to blbosť, ale napadlo ma to preto, lebo tu na okolí sa jedná mamička sťahovala a dieťa skončilo na vozíku.

evka258
10. feb 2020

@evka258 Tým som chcela povedať, že ti dvaja architekti chceli zdravé dieťa, ale časom sa ukáže, že nie je až také zdravé. Ale možno je to blbosť.

lulubka28
10. feb 2020

Ja som si tiez najskor myslela, ze otcom bude ten "Brmbalik". Ale tusim dve casti dozadu, ked sa Ado architekt v krcme chvalil kamosovi, ze budu mat syna a aj fotku ukazal, tak ten mu povedal, ze sa velmi na neho podoba. Vtedy to aj mna napadlo, ze ci nahodou to nebude naozaj pravda. Iked sa hovorilo, ze on je neplodny. Neviem. Velmi som zvedava co z toho nakoniec bude.

predajmamina
10. feb 2020

@adka1978 ja som napísala že myslím si - ako odpoveď k tomu či sa volá Ado

sisa1404
11. feb 2020

A nemoze byt otec Fiala? Keďže v popise seriálu píšu že ako nevinny novorodenec zmeni život 3 párom😄

janinuska
11. feb 2020

Seriál Hniezdo je zaujímavý seriál. A može požiadať o anonymný porod aj vydatá žena? No ktovie ako to nakoniec dopadne, tiež to pozerám.