Zdravím všetkých fanúšikov ☺️ Ako sa vám pozdáva nová speváčka/nový album? To, že "sa vrátili na scénu?"
@majkat12 Mne sa ich nové pesničky páčia. Emily je podľa mňa super. Veľmi sa mi páči farba jej hlasu. Samozrejme, je to zmena, veľa fanúšikov je pobúrených, že takto nahradili Chestera a že by vraj nemala spievať jeho piesne... Ale podľa mňa sa nedá stále žiť len v minulosti. Chesterova smrť bola jeho rozhodnutie a kapela má podľa mňa právo ísť ďalej, nielen dožívať.
@majkat12 mne sa paci nova spevacka, a nerozumiem uplne tej vlne hatu, preco skalni fanusikovia donekonecna porovnavaju a tvrdia, ze to uz nie je LP. Je, ale s inym spevakom, Chestera uz totiz nikto nevrati spat. Baba ma super hlas, dobre “skrieka” a je to ine, nove. Drzim im palce aby sa presadili aj v tejto novej verzii.
@simca115 no Queen je niečo úplne iné.. tam už nehrozí, že by prišli s niečím novým, či? nejak to nesledujem 🤷🏼♀️ len sa čudujem, že prečo.. nedávno sme sa s mužom bavili aj o Fredym aj o Chesterovi.. a len sme polemizovali, že čo s nimi bude.. a onedlo sme sa dozvedeli 🤭 a musím povedať, že na rozdiel od Queen, s Linkin park a ich novou speváčkou sme spokojní 😅
@monsterablue aj ja som rada.. je to iné, ale predsa "sú to oni"
Mne sa vôbec nepáči, akože nech si tvoria, koncertujú a fungujú koľko chcú, nech sa im darí ale pre mňa skončili. Mne sa nová speváčka vôbec nepáči, jej hlas je príšerný. Ešte pokiaľ budú tvoriť nové piesne tak v pohode ale keď spieva Chesterove veci tak to je čistá príšernosť. Ona len vrieska a chrapčí.
Fungovali pred Chesterom, maju pravo fungovat i po nom. Nemozu postavit kapelu na jedinom clenovi, ktoreho pribrali casom. Aj ked prave s nim zazili najvacsi rozmach.
On sa slobodne rozhodol ist za svojimi demonmi a oni co? Maju smolu?
Mozno preto volili zenu, aby predisli az prilisnemu porovnavaniu.
Jedine, co mi na spevacke vadi, ze nema este celkom otvoreny, uvolneny hlas. V niektorych toninach znie, akoby uz boli nad jej sily a trapila sa v nich. Clovek caka, ze to bude zvucnejsie, priestorovejsie a ostane to zniet tak plocho, nevyrazne.
Ale uvidime.
@moonlight1210 asi tak nejak.. určite to pre nich nebolo jednoduché rozhodovanie a dali si záležať na výbere nového speváka/speváčky.. Hlas ako mal Chester je proste neopakovateľný, asi by sme boli naivní, keby sme čakali, že sa mu niekto vyrovná..
a vždy budú fanúšikovia, ktorým sa to páčiť nebude, rovnako ako sú fanúšikovia, ktorí sú radi, že sa vrátili v novej zostave 🤷🏼♀️ nikdy sa nedá vyhovieť všetkým..
na druhej strane.. ani sám Chester by asi donekonečna nemohol spievať tak, ako sme boli u neho zvyknutí..
mňa osobne to potešilo a som rada, že sa tu ozvali prevažne ľudia, ktorí sú tiež radi, že sú späť.. 🤗
@yosi Tak ja by som sa len potešila keby bol v Eláne namiesto arogantného Ráža niekto iný. Páči sa mi hudba, texty, ale jeho rada nemám. A nepovažujem jeho hlas ani za výnimočný, ani za nenahraditeľný.
@nekonecna_katastrofa mne to tak pripadá, že v tej dobe sa u nás mohol ktokoľvek rozhodnúť pre spevácku kariéru a vydarila by sa 🙊
ale Elán a Queen sú na úplne inú debatu.. Elán ani komentovať nebudem a Queen.. úplne iná situácia, úplne iná doba.. Queen bolo viac-menej Freddieho dielo, ale aj on sám povedal, Show must go on.. mne osobne to nie je vôbec pochuti, že sa Adam tak trošku priživil na ich úspechu, ale sú ľudia, ktorým sa dokonca viac páči, ako Freddie 😳 nuž, proti gustu žiaden dišputát 🤷🏼♀️
@majkat12 toto nesledujem tuto kapelu. Ja som mala rada Nirvanu ale bez Curta by to uz nebolo ono .
Mne sa nepáči.. ale že vôbec.
@majkat12 tak to je na rovnako ako keď sa vrátil Queen
. Môže sa páčiť Adam Lambert ale nemusí. Ono nikdy to nebude Linkin Park alebo Queen ako kedysi ale fajn že sa vrátili