Vedeli by ste poradit ako sa ucit?ci len testy skusat stale alebo sa len cisto naucit otazky a knim odpovede?co je lepsie.Dakujem
Len testy som si robila
najlepšie sa asi učí cez testy, ale nie štýlom "4a, 6c" ale teda naozaj pochopiť zadanie a odpoveď. Niekedy je zmena len v slovíčkach, ale ak porozumieš otázke, tak by nemal byť pre teba problém vybrať správnu odpoveď.
Stiahla som si aplikáciu s testami a vždy keď bolo niekde trochu času som sa testovala ale samozrejme ako vyššie spomenuté s porozumením a pochopením a nie nabiflovanim
Do nas hucali ze treba citat ucebnicu no nevedela som sa k nej dokopat. Stiahla som si appky s testami a len na nich som sla...ked som niecomu nerozumela pytala som sa instruktora. Pred skuskami som si dala este kondicnu jazdu.
Dookola som si robila testy. Križovatky som našťastie pochopila, to som nemala problém. Kol dokola som testovala, bolo pár otázok ktoré mi nešli do hlavy, pri ktorých som sa často mýlila lebo to boli také chytáky tak tie som si napísala do zošita a tie som sa nabiflila.
Ja som si urobila všetkých 945 otázok tak, že som si prečítala otázku a zakrúžkovala odpoveď, ktorú som považovala za správnu. Potom som si skontrolovala odpovede. Keď som mala odpoveď zle, opýtala som sa tú otázku inštruktora, on vďačne vysvetlil.
Precitala som si dva krát pozorne celú vyhlášku. Testy som sa ako také neučil. Odpovede som pochopila z texty vyhlášky.
Ja som sa snazila si zobrat veľa z hodín, ktoré sme mali s pánom inštruktorom a keď začali jazdy tak pomalicky som si robila testy v aplikacii a co mi nesli som si screenshotla a pozerala😀a pred skúškami nejake 2 tyzdne som si spravila odznovu testy