Ahojte, chceme si kúpiť koženkové kancelárske kreslo, stojí okolo 168 € a tak sa bojím, že sa mi po čase zoderie a nebudem mať nič, viete mi poradiť, ako vy som sa mala o koženku starať, aby sa nezodrala? máte s tým niekto skúsenosti, pretože už som videla ošúpané kreslá, ale to boli lacnejšie. ďakujem za rady a tipy.
no pretože som za tu cenu nijaké nenašla, len koženkové, chcem, aby malo aj hojdací mechanizmus a podrúčky.
Ahoj. Ja som si kúpila kancelarsku stolicku z ekokože z http://www.nabytok.sk/kancelarske-stolicky-108
A musím povedať, že sa o ňu vôbec netreba špeciálne starať, vyzerá stále ako nová. A vyšla ma dokonca menej ako teba - len 110 eur. 😉
preco si nekupis za tu cenu kozu? O kozenku sa mozes starat ako chces, je to latka a vaha tela ti ju vysucha. Pri takto namahanom nabytku skus radsej este raz porozmyslat nad kombinaciou koza+kov a mas pokoj hooodne dlho. Na nete najdes dostatok tovaru do tejto ceny v pozadovanej kvalite.
Ja mam cely dom "v kozi". Jedine co mam kozenkove su barove stolicky - pacil sa mi dizajn a v kozi neboli. A hadaj, po dvoch rokoch ich mam cele dotrhane, a to sa az tak nepouzivaju a impregnujem ich raz tyzdenne, takze som prisla o 80E * 2 a po vianociach idem objednavat kozene. Kancelarske kreslo mam tiez 2 roky, v kozi a vyzera ako nove. To iste sedacky, postel, stolicky. Len tie barovky hnusne kozenkove nevydrzali nic.