Ako sa starať o koženkové kreslo?

rozala111
18. dec 2011

Ahojte, chceme si kúpiť koženkové kancelárske kreslo, stojí okolo 168 € a tak sa bojím, že sa mi po čase zoderie a nebudem mať nič, viete mi poradiť, ako vy som sa mala o koženku starať, aby sa nezodrala? máte s tým niekto skúsenosti, pretože už som videla ošúpané kreslá, ale to boli lacnejšie. ďakujem za rady a tipy.

viera27
18. dec 2011

preco si nekupis za tu cenu kozu? O kozenku sa mozes starat ako chces, je to latka a vaha tela ti ju vysucha. Pri takto namahanom nabytku skus radsej este raz porozmyslat nad kombinaciou koza+kov a mas pokoj hooodne dlho. Na nete najdes dostatok tovaru do tejto ceny v pozadovanej kvalite.
Ja mam cely dom "v kozi". Jedine co mam kozenkove su barove stolicky - pacil sa mi dizajn a v kozi neboli. A hadaj, po dvoch rokoch ich mam cele dotrhane, a to sa az tak nepouzivaju a impregnujem ich raz tyzdenne, takze som prisla o 80E * 2 a po vianociach idem objednavat kozene. Kancelarske kreslo mam tiez 2 roky, v kozi a vyzera ako nove. To iste sedacky, postel, stolicky. Len tie barovky hnusne kozenkove nevydrzali nic.

rozala111
autor
18. dec 2011

no pretože som za tu cenu nijaké nenašla, len koženkové, chcem, aby malo aj hojdací mechanizmus a podrúčky.

fazulka7
27. nov 2015
Používateľ fazulka7 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od fazulka7.

Ahoj. Ja som si kúpila kancelarsku stolicku z ekokože z http://www.nabytok.sk/kancelarske-stolicky-108
A musím povedať, že sa o ňu vôbec netreba špeciálne starať, vyzerá stále ako nová. A vyšla ma dokonca menej ako teba - len 110 eur. 😉