Ako sa spýtať v právnej poradni?

letfenixa
28. feb 2021

Dobrý deň, prosím vás, ako môžem položiť otázku v právnej poradni? Vidím, že je uzavretá. Ďakujem

suzitok
28. feb 2021

Právne poradenstvo je otvorena skupina....ak chces vložiť otazku bez uvedenia nicku, treba napísať niektorej moderatorke text a ona to vlozi do skupiny

letfenixa
autor
28. feb 2021

@suzitok ďakujem za odpoveď, a moderátorov nájdem ako?

ivkazba
28. feb 2021

@letfenixa v podmienkach skupiny, napríklad aj mne môžeš poslať otázku ak chceš anonymne uverejniť otázku

letfenixa
autor
28. feb 2021

@ivkazba vďaka, ja som to hľadala cez poradne, nie skupiny, a tam je to uzavreté

ivkazba
28. feb 2021

@letfenixa tak to už je na tebe. V skupine Právne poradenstvo radia právnici a odborníci. Poradňa v rámci poradní neviem prečo je uzavretá, ale viem, že tam bolo niekoľko nesprávnych odpovedí osoby, ktorá tam radila.

letfenixa
autor
28. feb 2021

@ivkazba myslela som to tak, že ja som to hľadala nesprávne, nevedela som, že okrem právnej poradne v poradniach je aj skupina právne poradenstvo.

1cita
9. apr 2021

Zdravim poprosim o radu mam oca na lôzku potrebujem spnomocnenie aby som mohla zaplatit za dom atd..ktory notar bi prisiel do domu nakolko koli pandemii nieje ziadny notar ochotny prist...dakujem za kazdu radu