Ako sa správne treba starat o farbené vlasy?

danielkadandy
26. apr 2018

Ahojte prosim vas ako sa starate o pravidelne farbene vlasy? Co vsetko pouzivate resp.konkretne znacky ci viete poradit..? Aby aj napriek farbeniu posobili zdravo a krasne...mam ich uz take suche dost :/ farbim si kadernickymi farbami..a pouzivam sampon a kondicioner a masku od loreal elseve z drogerky cerveny na farbene vlasy...a vy? 🙂 vdaka za rady

hettinka
26. apr 2018

@danielkadandy používam šampón aj kondicioner od Yves Rocher na farebne vlasy. Nič iné a vlasy mám lesklé.

danielkadandy
autor
26. apr 2018

@hettinka a ake farby pouzivvas? Farbis casto?

hettinka
26. apr 2018

@danielkadandy farby rôzne, aj palete, syoss, normálne z drogérie. Farbim si asi raz mesačne, podľa toho, ako mi zo odrástie a ako stíham. A mám tmavšie vlasy, tak si kupujem hnedé alebo gaštanove odtiene.

alaguema
27. apr 2018

@danielkadandy vlasy dlhodobo farbené chémiou nebudú nikdy v plnom zdraví a lesku. Kondicionér a maska to trochu napravia, ale plný potenciál krásy vlasov nedosiahneš. Nerozmýšľala si nad hennou? Používam ju už roky a vlasy sú po nej fakt krásne, lesklé a zdravé.

rusalinka
27. apr 2018

@alaguema keby som chcela hennu, musím si ale nechať úplne odrásť to, čo mám teraz zafarbené, nie? To by som nevydržala 😀

janka279
27. apr 2018

@rusalinka ja si farbim vlasy kvoli sedinam. Dlho som odolavala, ale ked mi uz kamoska povedala, Jani ty uz mas riadne vela sedin, vzdala som to. 😀 Ale musim povedat, ze moje vlasy teraz vyzeraju lepsie ako pred farbenim. Davam si ich farbit inoou, olejovou farbou. Je pravda, ze mi trochu vysusila vlasy, ale mne najviac zabral sampon a kondicioner od Morrocanoil Repair rada. Problem je, ze nie je bezne dostupny a ani najlacnejsi. Skusala som kerastase radu (v kadernictve mi odporucili oranzovu), ale ta mi tak nesadla.
Kazdemu sadne nieco ine, treba hladat. 🤷‍♀️ Rada za milion, co? 🙈😀

alaguema
27. apr 2018

@rusalinka pozerám, že máš červený odtieň, to by nemusel byť problém. Ten by bol, keby si mala blond a na to by si chcela dať hennu.