Ahojte mamičky. Neviete mi prosím poradiť,aj keď to znie vtipne,dnes som si objednala topánky Moon boot,ako sa nosia? Neviem rozoznať ktorá je lava a ktorá práva. Mám ich prvý krat,celkom ma to zmiatlo,že či sú univerzálne alebo mi poslali dve rovnaké topanky😂😂😂🤦🏼♀️. Ďakujem za každú radu
@zuzzka24 podla info na nete nie su vyrabane ako lava alebo prava, ale je dobre si jednu oznacit, lebo ktora je ktora zistis neskor az po obuti podla toho, ako sa ti vytvaruje stielka.
Ďakujem kocky veľmi pekne,ukludnili ste ma😂,lebo fakt som si myslela že mi hrabe🤦🏼♀️ keď som nevedela prísť nato ako si ich obuť. Asi si ich teda sama označím,nech som neni jak lolek a bolek,že raz to budem nosiť na ľavo a raz na pravo...
@zuzzka24
@zuzzka24
@simsalabim
@saskia_98 baby neviem aké číslo objednať prosím radte 🙏🏻🙏🏻nosím velksot 38.39 noha 24.5cm
Ďakujem
@simonkaa5 netusim, nikdy som take topanky nemala.
Dobry den. Chcela by som si kupit snehule moon boot. Vacsinou nosim topanky c. 37. Prosim Vas ake mam kupovat? Myslim na rozmer. Dakujem
🙏🏻
@simonkaa5
Dakujem @simonkaa5. Dufam, ze mi nebudu velke🙏🏻
@simonkaa5 ahoj chcela ny som sa opýtať aj ja rozmýšľam nad Moon boot sú v zime dostatočne teple? Obúvajú sa ťažko? A hlavne nešmýka sa v nich na ľade? Dakujem
To sú také tie "ala kozmonaut" ?