Mám podozrenie na niekoho tak by ma zaujímalo či niekto nemá osobnú skúsenosť s takým človekom
@barbora245 ja som si všimla, že majú jeden spoločný typický puch - niečo ako aviváž a lekárnička dokopy. Čo sa týka správania, tak ako spomínali vyššie, ukecaný, často veľmi presné a odborné vyjadrovanie, zvýšené sebavedomie. A nejak sa im nechce ísť spať večer🙂 ale za mňa hlavne tá špecifická vôňa, to proste rozoznám hneď. Ono sa to postupne z človeka vyparuje cez kožu.
@esteris a chemický pach z nosa ? Aj pot bol veľmi sladkokyslo výrazný extremne nepríjemný stále dookola aj po osprchovaní za chvíľu znova ... potil sa jak keby sa oblial kyblom vody
@barbora245 tak ten pach z nosa neviem posúdiť, až tak blízko som nikdy nebola, ale potenie, hlavne v tvári je veľmi príznačné.
potenie tváre a okolo spánkov, nasladlý, čudný pach, vyrážky na chrbte, podobné ružienke a veľmi silné emočné prejavy, ľútosť, plač, láskavosť, srdečnosť, vracanie sa myšlienkami do detstva, silné prežívanie spomienok, žiadny spánok
Nooo, vidím, že v tomto mám značne medzery, netuším čo je piko 🫣🤔
@margotka17 Pervitín
@margotka17 😃
@diana45 ti veselo zo mňa ako vidím 🫣. Hm, ja našťastie osobne nepoznám nikoho, čo by niečo také uzival .
Opytam sa v tejto teme tiez, ake su prejavy uzivania mariuhany. Jedine mi bolo povedane, ze velka chut na sladke a vona. Ako vonia clovek po mariuhane? Za aku dobu "vyprsi" po uziti, v zmysle, ze na cloveķu nic nevidno? Kolko vie vyfajcit clovek na nu zvyknuty, bez zmeny zpravania? Dakujem
@konikmodry111 kultúra z opačného pohľadu, tu zas chlast každý druhý 😁
@tinqua presne tak zabúdajú ale samozrejme nechcú si to priznať stále zapieraju jeden deň povie to druhý deň inak ......bohužiaľ rozchod bol jediná cesta keďže si nedal povedať....a robia len čo sami chcú o druhého nezáujem
@lenvam
@konikmodry111
@tinqua
@barbora245
Dakujem vam, ukludnili ste ma. . Plany poplach kvoli tomu, ze u nas doma sa zacali nadmerne konzumovat sladkosti. Zacala som panikarit, pretoze vsade sa hovori o drogach, skusani kadecoho a naslednej zavislosti. Nic z tych priznakov nepozorujem, len to sladke. Spajam to teda s nadmernym vydajom energie. Som uzkostliva. Dakujem vam
@barbora245 nafrcany ako veverička, nepotrebuje spat