Ako sa robí kazuistika?

salome291
18. mar 2011

dobry vecer.chcem sa poradit ohladom kazuistik.kto mate skusenosti s tym?
mam do maja odovzdat 3 kazuistiky a vobec neviem ako sa robia a co vsetko ta mam byt.
nemali sme k tomu ziadne odborne vysvetlenie a teraz neviem ani co tam ma byt a ako sa to ma robit a ci sa tam nieco vyhodnocuje alebo co.
nemate prosim niekto nejake kazuistiky, ktore by ste mi mohli poskytnut ako vzor nech mam aspon sajnu ako ta ma vyzerat.
kto mi vie ohladom toho poradit a pomoct.velmi pekne dakuje,pekny vecer

jasminet
18. mar 2011

kazuistika nie je nieco ako pripadova studia? taketo nieco? http://www.esc-sr.sk/(S(zan1b2maj5aioo55b0wxkbr...

ikke
18. mar 2011

@salome291 prosim, bud tak laskava a precitaj si najprv Pravidla tejto stranky. aj ked si myslim, ze kazdy aspon trochu rozmyslajuci clovek vie, ze zalozit 3 temy s tym istym obsahom v poriebehu 2 minut je slusne povedane...neefektivne 🙄

https://www.modrykonik.sk/podmienky/

salome291
autor
19. mar 2011

Skoda, ze ty nevies byt aspon trochu slusna, nemusis hned niekoho urazat, tie temy sa mi nechtiac odoslali viac krat a ani som o tom nevedela az taka sprosta som neni zeby som davala sto krat tu istu temu.chcela som poradit ohladom kazustik a nie pravidiel tejto stranky.

salome291
autor
20. mar 2011

Dakujem pekne za vasu pomoc.

l_ucia
24. feb 2012

@salome291 Ahoj, aj ja akurát hľadám niečo ohľadom toho, a mám také male zdáni, že sme spolužiačky. DTI?

salome291
autor
24. feb 2012

to vazne?ako si na to prisla?

l_ucia
29. feb 2012

keďže si z Prievidze, a tiež mám písať kazuistiku a profesor nám nič bližšie nepovedal 😅

minuska8882
16. apr 2012

a nedal vám nahodou písať kauzaistiku písať prof. Bernat?

424tinusska
2. máj 2012

Dievčata,ako ste dopadli s kazuistikou u profesora Bernata? Mna to este len čaká..:(

pancake
20. feb 2013

ako ste dopadli s tou kazuistikou??? nemáte príklad???prosííím. čas ma už tlačí

l_ucia
20. feb 2013

Ahoj, ide o prípadové štúdium, niečo podobné ako prípady v súdnej sieni, pričom sa rozoberá aj rodiná anamnéza, osobná anamnéza, samotný prípad a tiež ako býva v súdnej sieni na záver to rozuzlenie.