dobry vecer.chcem sa poradit ohladom kazuistik.kto mate skusenosti s tym?
mam do maja odovzdat 3 kazuistiky a vobec neviem ako sa robia a co vsetko ta mam byt.
nemali sme k tomu ziadne odborne vysvetlenie a teraz neviem ani co tam ma byt a ako sa to ma robit a ci sa tam nieco vyhodnocuje alebo co.
nemate prosim niekto nejake kazuistiky, ktore by ste mi mohli poskytnut ako vzor nech mam aspon sajnu ako ta ma vyzerat.
kto mi vie ohladom toho poradit a pomoct.velmi pekne dakuje,pekny vecer
@salome291 prosim, bud tak laskava a precitaj si najprv Pravidla tejto stranky. aj ked si myslim, ze kazdy aspon trochu rozmyslajuci clovek vie, ze zalozit 3 temy s tym istym obsahom v poriebehu 2 minut je slusne povedane...neefektivne 🙄
Skoda, ze ty nevies byt aspon trochu slusna, nemusis hned niekoho urazat, tie temy sa mi nechtiac odoslali viac krat a ani som o tom nevedela az taka sprosta som neni zeby som davala sto krat tu istu temu.chcela som poradit ohladom kazustik a nie pravidiel tejto stranky.
Dakujem pekne za vasu pomoc.
to vazne?ako si na to prisla?
keďže si z Prievidze, a tiež mám písať kazuistiku a profesor nám nič bližšie nepovedal 😅
a nedal vám nahodou písať kauzaistiku písať prof. Bernat?
Dievčata,ako ste dopadli s kazuistikou u profesora Bernata? Mna to este len čaká..:(
ako ste dopadli s tou kazuistikou??? nemáte príklad???prosííím. čas ma už tlačí
Ahoj, ide o prípadové štúdium, niečo podobné ako prípady v súdnej sieni, pričom sa rozoberá aj rodiná anamnéza, osobná anamnéza, samotný prípad a tiež ako býva v súdnej sieni na záver to rozuzlenie.
kazuistika nie je nieco ako pripadova studia? taketo nieco? http://www.esc-sr.sk/(S(zan1b2maj5aioo55b0wxkbr...