Ako sa robí diskusia v záverečnej práci?

salome291
17. mar 2014

Prosim Vas, ako sa pise diskusia v zaverecnej praci?co by mala obsahovat a aka by mala byt asi dlha?dakujem pekne

grettka
18. mar 2014

Diskusia: Táto sekcia obsahuje nasledujúce položky: Interpretácia výsledkov. Závery o potvrdení, resp. zamietnutí výskumných hypotéz. Závery - odpovede na výskumné otázky (v prípade exploračného prístupu). Diskusia o limitoch (ohraničeniach) výskumných metód - metodologická skepsa. Diskusia o dôsledkoch vyplývajúcich z výsledkov - teoretické/praktické implikácie. Diskusia o budúcich zámeroch - implikácie pre ďalší výskum. Po stručnej charakteristike štyroch základných častí výskumnej správy uvedieme len niekoľko poznámok k ďalším štandardným zložkám záverečnej správy. (Ritomsky)
Dlzka je v zavisloti od poctu vysledkov, ktore interpretujes a typu prace, ci bc., ci diplomovka.

predajkniziek
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
meluela
7. sep 2014

@predajkniziek dufam ze v tych pracach na objednavku su take pekne hrubky ako v tychto prispevkoch ...

ivka225
7. sep 2014

@predajkniziek A ti lacnY, anonymnY a profesionalnY "autori" urobia aj pracu z jadrovej fyziky, ci iba zo socialnej prace a podobnych "vied"?

grettka
7. sep 2014

@predajkniziek Teda neviem ako ste mohli dostat A, u nas sa hodnotila aj gramaticka stranka prace a za taketo hrubky isli body dolu. A povazujem za vrchol neprofesionality, ked niekto cudziu pracu vyhlasuje za vlastnu. To je vlastne porusovanie autorskych prav, takze pozor na zakon.

ivka225
7. sep 2014

@predajkniziek Vazne, prezrad, co si "studovala"?