Ahojte, ako sa riesia drobne nehody, kde je skoda do 5000 Kc? Napr. Ked do vas niekto tukne, al. vam buchne do dveri a trochu vam oskrie lak? Vola sa policia, aby sa o tom napis. zapis, alebo sa len ma dohodnut s vinnikom, aby mi dal na ruku tie peniaze-ak je to okolo 1000-2000 kc?
alebo dalsia moznost - ist s vinnikom do jeho poistovne, kde ma zakonnu poistku, on to nahlasi, poskodene /aj vinnikovo/ auto hned obhliadnu a skoda sa moze zlikvidovat
dalsia moznost - ist do svojej poistovne kde mame havarijnu poistku a oni tu skodu z toho uhradia a potom budu celu sumu- aj so spoluucastou - z vinnikovej zakonnej poistky regresovat 😉
to vsetko sa da aj bez policie...ak vsak sa hned na mieste vinnik vykruca, radsej ju zavolat 😉
Ja som tiez tento vikend buchla jednemu panovi do auta. Skoda bola tiez len okolo 2000sk. Zapisal si cislo poisky od auta,moju adresu a s tym pojde teraz za svojim poistovakom a skoda sa mu uhradi z mojej poisky. Ja som si tiez opisala jeho adresu a musim s tym ist tiez za poistovakom. A vobec sme nevolali policiu.
Ak je sofer solidny,tak sa dohodnete,a peniaze vam da hned.Ale ak ma sofer vyhrady tak treba zavolat policiu spise sa nehoda a potom sa to plati z poistky.