ako to máte vy? hovorí sa, že susedia sú niekedy bližší ako rodina lebo sú reálne najbližšie. Veľmi som chcela dobré susedské vzťahy, ale keď sa nasťahujú problémoví ľudia vedia strpčiť život. Mylne som si myslela, že s každým je možný priateľský dohovor. Nie vždy je to tak.. ako sa cez to dokážete preniesť tí čo majú niečo podobné teda nie veľmi dobré susedské vzťahy?
Mame tu 32 bytov v panelaku. O niektorych ani neviem, s niektorymi chodime aj na opekacky, niektori su zas tak arogantni, ze nie je nad nich. 🤷 No to si nenavyberas....
Žiaľ mame tiež takú parádnu susedu, no na to sa zvyknúť neda, a to bývame v dome
znama byva v dome a vedla si do rana kazdu sobotu pustaju hlasnu hudbu..ani RD nie je zaruka ze natrafis na normala zial.
Ignorácia. Máme takú susedu čo je rozvadena s celou ulicou. Aj na mňa to skúšala ale slušne a rázne som ju zrušila. Pre mňa neexistujú, keď ich stretnem tak ich "nevidím"
@elizabet173 uza volali robia nadalej
najlepší sused žiadny sused😀 my už zachvilku balime do domu na samote pri lese a neviem sa už dočkať🙂
@elizabet173 my nebudeme mať ani psa 😀 sme síce ešte stále v dedine,zlých susedov nemáme to sa nesťažujem ale vždy som chcela isť takto na výstrkov.No a myslela som si že tu bude teda väčší klud.Už ani dediny nie sú to čo volakedy.Kto chce mať pokoj,fakt len takto mimo ludi niekde.Mne vadia teda hlavne autá čo furt chodia popod okná a to nebývame ani pri hlavnej ceste ale obyčajná ulička medzi domami
Nás tu je 35 bytov, všetci sme ako rodina iba jeden tu je ale nový vadia mu naše deti lebo občas mala skočí atď,, raz buchal na stenu a ani deti doma neboli cez panel sa všetko ozýva tak som povedala svoje a mame pokoj už,, sme tu do chodci, mladé rodiny taky misung nikomu nič nevadí a nový mladý bezdetny s frajerkou nech si zvyká 🤣
@marsmykkok toto si ma teda nepotešila :(
@ivka21 my v byte a dúfam, že sa nám podarí odísť do domu no ako píšeš aj tam môžu byť zlí susedia och
@bublinka1426 tak veľmi by som to chcela mať proste kľud a normále vzťahy susedské nemusia byť zrovna kamarátske ale normále pozdraviť sa usmiať a rešpektovať sa navzájom a
@elizabet173 hluk po 22hod a po upozornení, že by mal byť už klud ešte agresívna reakcia... nedokážem to pochopiť že ľudia vedia byť takíto, nebrať ohľad na ostatných
@liusa82 to verím brala by som to nemať suseda ale ten strach by tam bol a hlavne aj keď dom ostane opustený keď by sme šli na dovolenku väčšie riziko vykradnutia
@zuzulka558 aspoň že to máte už ok 🙂 verím že aj u nás sa to dáko narovná a bude dobre
Cez to sa preniesť nedá, je to život v neustálom strese a obavách, kedy im zase a prečo drbne v bedni a domov nie je pokojným miestom, ale človek má pocity úzkosti, ak sa vracia domov. Vlastná skúsenosť, ktorá trvá už niekoľko rokov.