baby, viete mi poradiť ako sa dá poslať kočík? poštou alebo železnicou, poprípade koľko to asi stojí? dakujem.
Petark, normalne na poste...musis mat skatulu samozrejme, zabalenu (niekedy ked je skatula uhladna, staci nalepenie papiera s adresami, ak nie, musi byt zabaleny cely v papieri) prides na postu a povies ze to chces poslat tam a tam, oni to zvazia a vypocitaju ti cenu, balik mozes poistit a pod. napr. ja posielam dobierkami a tam ma to zvacsa vyjde tak 3-4 €.
..a este, na stranke posta.sk tam je cennik balikov, ak vies pribliznu vahu mozes si kuknut🙂
ahoj...ja som objednávala kočík cez inzerát a pani mi ho poslala vo veľkej krabici od televízora 😅 ....poštovné vyšlo cca 200,- a poštový kurier mi ho doniesol až k dverám bytu 🙂
kobyliačik neviem či to musí byť zabalené, lebo nám tá vanička prišla zabalená len v potravinárskej fólii, takže neviem.
dakujem baby, idem zhánať obrovskú krabicu 😉
@kobyliacik musi byť kočik zabaleny v krabici? inač ho nezoberu na pošte?
Ahojky, nám včera došla vanička od kočiarika poštou to vyšlo 120,- Sk, a druhá pani ktorá si brala len športovú časť platila tak isto. Dúfam že som aspoň trošku pomohla 😉