Ahojte, máte skúsenosti s vybavovaním zásielok formou epodacieho hárka? Vraj je to lacnejšie a praktickejšie, len akosi sa v tom nevyznám viete mi pomôcť?
@lucka_ke áno už som sa zaregistrovala, políčko odosielateľ som vyplnila a teraz sa chcem spytat ci staci vyplnit uz len adresata a odoslat alebo ako dalej postupovat
Ďakujem, potom už na pošte stačí len podať balík? Alebo si musím vytlačiť ten podací lístok?
@matulka282 najprv vyberieš čo chceš balík alebo list vyplníš všetky údaje a pokračuješ, nie je na tom nič ťažké, potom ti to vygeneruje eph číslo a toto číslo oznamis na pošte pri podaji,
@matulka282 zatial som posielala len listy, mne potom mailom pride cislo a to len prepisem na list...plus napisem adresy. Ale ak ti pri baliku pride v prilohe mailu nejaky listok, tak ano vytlac to
máš tam aj možnosť vytlačiť adresné štítky a tie potom nalepíš na balík /netreba adresy písať ručne/ a zároveň tam je už aj podacie číslo, podľa ktorého si sleduješ balík
Potom len odovzdáš pri okienku a ak máš platbu pri podaji ..tak zaplatíš
Ak nechceš tlačiť ...stačí napísať na balík číslo EPH a ostatné spravia na pošte
Ďakujem baby, ste zlaté. Dosť ste mi pomohli 🙂
Je to dost jednoduché a az sa čudujem, ze to vymysleli, ale dobre urobili 🙂 mas lepší prehlad o podanych zasielkach potom
Ak máte doma tlačiarne tak si tie adresné štítky radšej vytlačte sami. 🙂
Mne sa stalo, že mi došlo farba v tlačiarni tak som nemala inú možno ak na pošte nadiktovala ten EPH číslo a páni poštárka mi nebola ochotní tie štítky za mňa vytlačiť. Povedala mi že takto robia iba v prípade podanie balíkov (ja som posielala ako list). 🤷
už si registrovaná? ak áno prihlás sa a pýtaj sa čomu nerozumieš