Ako sa perú takéto tenisky?

rtd
17. apr 2016

Ahojte, som chlap a až pri registrácií som zistil, že toto je vlastne asi web pre ženy, ale nevadí 🙂
Rád by som Vás poprosil o radu, ako sa perú takéto tenisky? Dal som ich vyprať, no stále na nich ostali také svetlohnedé fľaky (neviem od čoho) a bojím sa ich dať vyprať ešte raz. Zvažujem, že ich s nejakou kefou vyčistím ručne, ale bojím sa, že sa mi tá látka rozfláka.
Nemáte nejaké rady?

Ďakujem 😉

volavka4
17. apr 2016

@rtd praveze ja biele mam vzdy obavu prat v pracke pretoze vzdy zozltnu.. radsej klasika jadrove mydlo a kefkou vycistit, jemnucko.. a budu ako nove ;)

misel0806
17. apr 2016

@rtd tenisky takehoto typu neperem v pracke... Radsej vykefujem s mydlom. Dvakrat ich urcite nedavaj prat lebo budu este horsie skus ich vykefovat☺

ukulela
17. apr 2016

flaky su podla mna zo zleho nerovnomerneho uschnutia. ked sa mi to urobi na lacnejsich teniskach, tak ich znova pargnem do pracky.ale s drahsimi nerada takto experimentujem ...

rtd
autor
18. apr 2016

OK čiže žiadna práčka. Takže jadrové mydlo a kefka by mali pomôcť áno?

pupavka123
18. apr 2016

@rtd Co tak a skusit spytat v predajni odkial ich mas?tam by ti mali vediet poradit 🙂

rtd
autor
18. apr 2016

@pupavka123 mám ich z iného mesta a neviem kedy tam najbližšie budem mať cestu, ale skúsim to mydlo a kefku 🙂

pupavka123
19. apr 2016

@rtd Ved by mozno stacilo aj zavolat c.zistis na internete 🙂

rtd
autor
20. apr 2016

@pupavka123 Už som kúpil mydlo a kefkou som ich celé prešiel. Všetko krásne zišlo dole 🙂

misel0806
20. apr 2016

@rtd no a mas po starostiach... Gratulujem ze to zislo... Niekedy staci ozaj malo a vsetko sa da mydlo a kefka robia divy a na tenisky uplne stacia😀

zuzuliennka1
26. okt 2020

ahojte, ja by som sa chcela opytat, ako sa daju vycistit latkove tenisky, ale z takeho trochu “specialnejsieho”
materialu?
su na to dostat nejake sampony? priamo na predajni mi predavacka nevedela poradit nic. Doslova len mykla plecami 😂🤦🏼‍♀️ pro zakaznicky pristup eňoňuňo...
tenisky mam taketo skechers.. do obuvi osobne sa tak skoro asi nedostanem, tak aspon ze co objednat 🤷🏼‍♀️