Ako sa opáliť?

5. jún 2021

Prosím poraďte mi ako sa opalit keď som bledá. Opáli mi vždy jedine krk. keď sa dám do kraťasov tak ma maximálne spáli do červena a potom keď to prejde tak som znovu bleda. Existuju na to nejaké triky alebo budem už navždy biela ako stena? Nenatieram sa krémom (čo viem že nie je najlepšia voľba) kvôli tomu aby ma aspoň trosku opalilo no ono nič. Zaberajú tie oleje na opaľovanie? Alebo čo by ste mi poradili?

autor
5. jún 2021

Pripadne prosím poraďte nejaké dobre samoopalovaky lebo ja sa až hanbim vytiahnuť moje biele nohy

veronikajancokova
5. jún 2021

Mne vždy pomohlo ísť najskôr pár krat do solária. Tam som chytila základ

amelie2017
5. jún 2021

Natieraj sa ochrannym faktorom. Nie vysokym, ale aby ta nespalilo. Opali ta potroske, postupne. Aspon mne to pomaha. Alebo ked nechces faktor, byt na slnku kratsie, ale castejsie, nech sa nespalis.

autor
5. jún 2021

A dávate potom aj mlieko po opaľovaní ?

prasiatko30
5. jún 2021

Prestat sa s tym martirizovat - mas proste fototyp pokozky aky mas a ak nechces mat v 40 pokozku plnu skvrn a nedajboze aj rakovinu tak sa radsej slnka chran. Ochrany krem aj pocas aktivit na slnku, so solarkom tiez pozor lebo si mizes nahnat aj alergie na slnko

dominika113
5. jún 2021

Treba sa natierať. Ale ak by ste chceli mam biobronz, čo pomáha na opalenie. Sú na to dobré recenzie, lenže ja to nemôžem používať, pretože som alergická na slnko. Tak ak by ste chceli môžem vám ho predať a vyskúšajte. Môžem vám aj recenzie poslať, len mi je ho ľúto nechať tak a potom vyhodiť.

1xenia1
5. jún 2021

Toľké ženy sú mať v lete opálenú pokožku a v neskoršom veku vyplakávaju že majú pigmentové škvrny a hľadajú najúčinnejšie prípravky ako sa ich zbaviť. Tak ako napísala @prasiatko30 treba sa natierať spf lebo budeš mať asi taký fototyp že ťa spáli.

marcellka32
5. jún 2021

Vôbec sa neopalovat, žiadne solárium, natierat tvár SPF 50 celý rok, ak chces v 40 rokoch a neskôr dobre vyzerať a nemať vrasky, inak budeš zosuverena ako papier...a ak chces byť hnedá tak samopalovak (Bioderma sprej na telo, pestle mortar kvapky na tvar)

trema
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivka27101
5. jún 2021

Oskia samoopalovaci krém je vraj super, neskúšala som, ale kožná lekárka ho odporúčala, ale je drahý.

maminatimka
5. jún 2021

@trema balea je važne super, pre mna najlepšia 😉

lelluska
5. jún 2021

Fajn samoopalovak pre bledule je Eco by Sonya (Winter Skin). Keď už slniečko, tak s mierou. Ja pred letom užívam beta karotén, spôsobuje hnednutie pokožky. SPFka chránia tak na 97% cize časť žiarenia aj tak do pokožky prenikne, ale to úplne staci. Zuzka Zavodska ma krasne video v spolupráci s produktami znacky EVY, oplatí sa pozrieť už len z hladiska informácií.

savanna
5. jún 2021

Kolko mas rokov? Ja som tiez bleda a vobec sa neopalujem, natieram sa uz opalovacim kremom aj na bezny pobyt v meste. Ludia mi tipuju aj o 8 rokov menej. Nicis si kozu a uvedomis si to az o par rokov neskor. Mam kamosky 30nicky, ktore sa cele roky vystavovali slnku bez ochrany a poviem ti, poriadne to vidiet na tvari aj na tele, maju vrasky, pigmentove skvrny, kopec pieh, nepeknych znamienok....a s vekom to uz bude len horsie, lebo koza si vsetko pamata. Nehovoriac o rakovine koze, mnohi ludia o tom nevedia, ale melanom, ak sa nevyberie v pociatocnom stadiu, nie je absolutne liecitelny. Ludia zomieraju do niekolkolych mesiacov bez akejkolvek sance na vyliecenie. Rozmysli si to, kym sa da.

luccija
5. jún 2021

Dobry samoopalovak

stanislavicenka
5. jún 2021

@prasiatko30 presne tak. Kto to vymyslel, ze je to pekne?🤦 Opalena pokozka starne rychlejsie.
Ja sa natieram celorocne. V lete 50tkou. Tvar specialnym kremom na tvar, rovnako cez leto telo. Na kupalisku niekolkokrat. Natieram aj deti, a ucim ich,ze pres slnkom pokozku treba chranit, aby bola zdrava.

prasiatko30
5. jún 2021

@stanislavicenka vzdy si spomeniem na tento film ked sa rozprava o opalovani alebo vidim super opalenych

mnamko
14. jún 2021

Ja si kupujem v drogérii Nubian olej a tým sa natieram a vždy sa pekne opalim,tiež som biela ako vapenka

cukroska
28. jún 2024

@prasiatko30 a ja zase na Rosa z priateľov 🤣🤣