Ako sa očistím od negatívnej energie?

janka_23
28. nov 2020

Ahojte, vedel by mi niekto poradiť ako sa očistiť od negatívnej energie?

sofie_tk
28. nov 2020

@janka_23 v akom smere máš na mysli? Ezotericky ? Ako vieš, že máš okolo seba negatívnu energiu? Očistiť sa od negatívnej energie sa dá rôznymi spôsobmi. Hlavné je zistiť, či je negatívna energia zakorenená v tebe alebo v nejakej veci či mieste, kde sa nachádzaš.

janka_23
autor
28. nov 2020

@sofie_tk prestalo sa mi dariť vo všetkých oblastiach preto chcem vyskúšať ocistu

nicicka
28. nov 2020

@janka_23 🤣🤣🤣 Keby to bolo také jednoduché tak by sme všetci boli štastni, zdraví a bohatí...🤦

janka_23
autor
28. nov 2020

@nicicka keď nemáš čo k téme povedať nevyjadruj sa prosím 😉 mam záujem o rady od niekoho k to sa v tom vyzná a nie o blbé kecy od ludi, ktorí sa nudia a za každú cenu si potrebujú kopnúť 😉 pekný zvyšok dna

marcellka32
28. nov 2020

Okup sa v cistci, bylina cistec

janka_23
autor
28. nov 2020

@marcellka32 ďakujem za radu 😊 vyskúšam

emmanovot
28. nov 2020

toto by som veru aj ja potrebovala vedieť 😂 nechcem byť zlá, ale každý máme obdobia, keď sa nám v živote nedarí a všetko sa rozpadá, to je proste život, či tomu pomôže očistenie... no neviem,neviem

tykat
28. nov 2020

@janka_23 ...chce to mačku, a pravidelne nech sa o teba obtiera.

janka_23
autor
29. nov 2020

@emmanovot nie je to iba o tom. Mam v okolí jednu ženu, ktorá je veľmi neprajna, stále niekoho preklína no hotová striga

marcellka32
29. nov 2020

@janka_23 vyhýbať sa takým ľuďom, nekontaktovat

jankapepe
29. nov 2020

@janka_23 nahrad ju pozitívnou.

zmrzlinka8
4. apr 2024

ak si veriaca , urobiť si dobru sv. spoveď, ist na sv. prijímanie. zotrvat co najdlhsie s cistym srdcom, spovedat sa vzdy, ked treba. zlo nemá šancu

maja22
4. apr 2024

@janka_23 od zla sa uchranis tak, ako ti radi @zmrzlinka8 Cloveka v milosti posvacujucej sa zlo nema taku sancu dotknut, ako ked sam zije v hriechu. Zlo k sebe totiz pritahuje dalsie zlo. Da sa to prekazit jedine pokorou a dobrom.

maja22
4. apr 2024

Teraz pozeram, ze je to uz 3-4 roky stara tema, takze pre autorku asi uz neaktualne 🙂

zmrzlinka8
4. apr 2024

@maja22 nevadí, môže ešte poslúžiť niekomu 😉