Prosím ženy o radu . Mám ovisnuté brucho dolu a vidno mi to všade aj v rifliach aj v legínach 🤦vidím na sebe že chudnem. Som po pôrode ale tak zase necvicim nejak extra nevládzem ,mám dosť okolo krpca čo už pomaly leze
@otvorena Tricko dole s patentom byva dost volne, ze zakryje brucho. A leginy s vysokym pasom az cez pupok.
Tuniky, dlhsie tricka... neboj, ca. rok po porode z teba tie kila spadnu, najma ked budes maleho nahanat. Kukni, ci nemas diastazu. Vtedy zostane skarede bruxcho, jak v 5. mesiaci
@otvorena Ach, to su tie premotivovane alebo obdarene „pasomnicou“ 😁 Mam taku kamosku - kazdy druhy den 300 gramova milka, obed grilovany tanier - teda sor mysa s 3 ma mösami a klobasou hranolky ryza zelenina, potom normalna vecera a o 00:00 peceny plesnovy syr so zemlou 😂
Vies ako vizera ? Ma 165 cm a velkost max 36, ploche brucho. Sport - ani omylom. Tu by ale ani nenapadlo blbo pozriet, ked to je u niekoho uplne inak.
Takze pokial sa o seba staras tak neries, ako pozera.
Postavu si ries len koli sebe a svojmu zdraviu. Ja nisim este dva roky po porode tehotenske ryfle z hm a nedam na ne dopustit 😁 Dokonca som si ich kupila este pred tehotenstvom, ked som zacala mat problem scbafuknutym bruchom 😁 A kto si vo nysli ? Je mi fuk, dost ze ma to samu zere, este aby som riesila co si kto mysli 🙂.