Ako sa obliekať?

23. máj 2023

Ahojte , potrebujem rady co nosit , ake oblecenie je vhodne na moju postavu. Schudla som 20 kg no ide o to ze nemam taku tu krasnu ženskú postavu 😭 nemam ziadne boky ale širšie ramena väčšie prsia este aj troska bruska mi ostalo ale pokračujem v chudnuti . No ide o to, ze neviem ako sa obliekat aby som vyzerala sexy , pretoze uzke rifle nemam velmi rada hlavne kvoli tej postave 😔 taktiez sukne obtiahnuté vyzera to na mne hrozne kvoli tomu ze nemam boky 😔som vysoká mam 170 cm 64kg a dlheee chude nohy , poprosim rady typy ake veci nosit . Dakujem ❤️❤️

lilianka28
23. máj 2023

Tu si pozri podľa typu postavy. Podľa tvojho opisu si typ jablko.

https://tojenapad.dobrenoviny.sk/oblecte-sa-sty...

mala_zabka
23. máj 2023

Ahoj, mám podobný typ postavy, úplne neženský, skôr ako veľké dievčatko, až na ten hrudník. Nakupujem v detskom oddelení 😅 najlepšie sa všeobecne cítim v šatách, tieto mám napríklad doma a úžasne schovajú aj moje väčsie brucho. Inak vyššie rifle, cardigany, tričká s výstrihom do V a zásadne nič voľné cez brucho, to vypadám jak tehotná/vo vreci zemiakov 😅

gabika0825
26. máj 2023

To je super že máš dlhe chudé nohy veď to je ideál na sukňu alebo šaty. A existuje rozne formujúce pradlo, pančušky, alebo vyberieš si strih šiat alebo sukne ktorý lichotí tvojej postave. Super sú áčkove tvary sukne alebo šiat. Určite tie nohy neschovávaj.