Ahojte , potrebujem rady co nosit , ake oblecenie je vhodne na moju postavu. Schudla som 20 kg no ide o to ze nemam taku tu krasnu ženskú postavu 😭 nemam ziadne boky ale širšie ramena väčšie prsia este aj troska bruska mi ostalo ale pokračujem v chudnuti . No ide o to, ze neviem ako sa obliekat aby som vyzerala sexy , pretoze uzke rifle nemam velmi rada hlavne kvoli tej postave 😔 taktiez sukne obtiahnuté vyzera to na mne hrozne kvoli tomu ze nemam boky 😔som vysoká mam 170 cm 64kg a dlheee chude nohy , poprosim rady typy ake veci nosit . Dakujem ❤️❤️
Ahoj, mám podobný typ postavy, úplne neženský, skôr ako veľké dievčatko, až na ten hrudník. Nakupujem v detskom oddelení 😅 najlepšie sa všeobecne cítim v šatách, tieto mám napríklad doma a úžasne schovajú aj moje väčsie brucho. Inak vyššie rifle, cardigany, tričká s výstrihom do V a zásadne nič voľné cez brucho, to vypadám jak tehotná/vo vreci zemiakov 😅
To je super že máš dlhe chudé nohy veď to je ideál na sukňu alebo šaty. A existuje rozne formujúce pradlo, pančušky, alebo vyberieš si strih šiat alebo sukne ktorý lichotí tvojej postave. Super sú áčkove tvary sukne alebo šiat. Určite tie nohy neschovávaj.
Tu si pozri podľa typu postavy. Podľa tvojho opisu si typ jablko.
https://tojenapad.dobrenoviny.sk/oblecte-sa-sty...