Ako sa obliecť na veľký koncert?

15. apr 2022

Ako sa obliekate na velky koncert? Nikdy som nebola na niekolko tisicovom koncerte a zvazujem,aku kabelku si vziat. Nosite si aj vodu na pitie? Je lepsi ruksak,ladvinka alebo crossbody?

andrejka1974
15. apr 2022

Určite ladvinka a vodu si zober alebo si ju tam kúpiš

chestnut
15. apr 2022

@andrejka1974 vodu jej rovno vezme ochranka

lucifuk212
15. apr 2022

Tak zalezi od toho aky zaner to je a ci mas miesto na sedenie/statie. Na rockovy koncert sa oblecies asi inak ako na koncert vaznej hudby 😀 Hlavne sa oblec tak aby si sa citila pohodlne. A s tou vodou je to tak ako pise @chestnut , zoberu ti ju pri vstupe. Mne sa uz na jednom koncerte stalo, ze pred vstupom do koncertnej saly som musela vyhodit jedlo a napoje ktore som si predtym kupila v bare v "predsieni" 🤷🏻‍♀️

ibrunova
15. apr 2022

Je rozdiel, či koncert vážnej hudby v divadle, alebo koncert Elánu. Ešte môže byť koncert aj von v amfiku. Batoh nič moc, za mňa crossbody

janai1
15. apr 2022

Vodu, dáždnik a také veci ti hneď zoberie SBS 😀 ruksak by som nebrala, zabila by som človeka co by predomnou skákal (ak je to rockový koncert) a buchal by do mňa vkuse nim 🤣 najlepšia je crossbody ktorú si chytíš vpredu rukou alebo teda tá ľadvinka

beata_k
15. apr 2022

A nezabudni na pohodlne topanky 😉

autor
15. apr 2022

S tou vodou je to logicke,ale co cukrovkari? Nevydrzim tolko bez vody,maly dzus ak sa mi zmesti do kabelky,to mozem,vsak?

chestnut
15. apr 2022

Ani dzus, ale vzdy sa da vnutri kupit

ibrunova
15. apr 2022

Nie. Ale vo vnútri vždy predávajú, ale nie vo fľašiach, z bezpečnostných dôvodov.