Prosím vás kto už bol v komisii treba sa tam nejako špeciálne obliecť ,nejaký kostým alebo stačí, že budem slušne oblečená nohavice blúzka. Ďakujem vám
Nam hovorili hlavne teplo kezde vacsina z nasich okrskov bude v skolach a tie maju vypnute kurenie na prazdniny 🙄🤣👋
Ja som mala bielu blúzku, čiernu ceruzkovu sukňu a balerínky.
Teplo hlavne.
Zajtra idem aj ja a keďže na mňa čosi lezie 🤧moje plány sukňa a tricko sú v čudu... Dávam si nohavice a rolák. A samozrejme si beriem pončo, keby mi bola zima. Chodím už viac rokov a netreba sa nejako vyobliekavat...samozrejme nie popísané tričká atď. Ale nohavky, tričko, košeľa.... Úplne v pohode 😉
Chodila som do komisii viac ako 20 rokov...vacsinou som mala nohavice alebo rifle, tricko, kardigan...nic specialne...
Kadejako byvaju obleceni. Aj mikina,rifle. Hlavne teplo a vrstvit oblecenie,vacsinou je zima vsade a kedze su otvorene dvere,taha zovsadial,takze sa chranit aj pred prievanom
J luciauzuz Ja som byvala,tak trosku slavnostnejsie , napriklad ako keby som isla do divadla, alebo v nedelu do kostola ( mojho pohladu k ucte volicom ).,ziadna vyzyvatost,ziadne cipky, velke vystrihy.a ine kadejake bizardne okazalosti,proste ,,,aby som nevytrcala z radu, ,,,a zaroven aby moje obecenie posobilo, pekne,ja mam rada satnik Katy Midleton aj mame takmer rovnaku postavu,
Ja som parkrat bola, mala s rifle, tricko, sveter. Nieco pohodlne, teple, nikto na teba nebude zvedavy a najma si treba uvedomit, ze ak si das nejaku tenku bluzku, tak tam v nej mozno v zime budes sediet dobrych 15 hodin.
@linddi prepáč, ale keď na teba čosi lezie, tak by si mala byť doma a nie v komisii na volbách, kde sa premelie xy ľudí s rôznymi diagnózami a v rôznom veku. U nás je dosť náhradníkov pre prípad choroby. Vyslovene prízvukovali, že člen komisie musí byť zdravý, ale to hádam ani netreba prízvukovať.
Hlavne pohodlne, lebo v tom istom od 6.00 ďalších 15+ hodín...
Viem že už si tam, pomôže iným
stačí slušné oblečenie