Ako sa objednáva tovar cez www.sportsdirect.com?

katka5584
12. mar 2013

chcem si objednať topanky a atale my tam ukazuje že akuu kartou sa može platiť .vobec tomu nechapem .je to bespečne? 😒

galanthus
12. mar 2013

je to bezpecne, ja bezne objednavam cez sportsdirect.com a postovne na slovensko je 9,90 eura, co je v pohode. nemusis mat obavy, ja som spokojna.

mami.sk
12. mar 2013

@katka5584 objednávanie je bezpečné 😉 pri objednávaní sa nedá platiť ináč len platobnou kartou - takou, ktorou sa dá platiť cez internet / väčšinou je to embosovaná karta/. pri registrácii zadáš všetky svoje údaje, vyplníš adresu kam chceš balík zaslať . potom si vyberieš tovar, ktorý chceš objednať a nakoniec zadáš číslo platobnej karty , ktorou budeš platiť a do týždňa je balík doručený 😉

lila0212
14. mar 2013

Vcera vecer som objednavala cez spordirect do dnesneho dna mi neoprisiel meil a pozastavilo mi v banke o 30€ viac ako bola objednavka s postou je to mozne?Astale sa pise ,ze objednavka sa spracovava.

maja22222
4. nov 2015

Dobrý, pri objednávani je nejaký max limit? Po vybratí tovaru zadám bezpečná platba, ukáže mi overenie adresy (vľavo) celkovú sumu za objednávku (vpravo) a ďalej sa mi nedá pokračovať.čo robím zle?Ďakujem