Ako sa nosia topánky s kožušinou?

7. nov 2022

Prosím
poraďte ako sa nosia tieto topanky
s tou kozusinou hore si neviem rady, neni to pekné ked to mam na nohaviciach zvonka a zaviazane vobec to neni pekné, ale ani skryté pod nohavicami vidno ich, su dost hrubé..asi sirsie nohavice už len. Takze sukna vobec k nim? Boli lacne a sadli mi dobre sa v nich chodi, dakujem

nelca84
7. nov 2022

Naozaj hladam vhodne slova... ale bohuzial... su fakt hrozne, nenosila by som ich a ani si neviem predstavit k comu by sa dali nost. Prepac.

estrella5
7. nov 2022

Hm.. nepáčia sa mi, prepáč... Ale ak by som ich mala silou mocou nosiť, tak k rifliam (rifle dovnútra) alebo k čiernym legínam (tiež dovnútra)... Nohavice navrh sa mne na vyšších (kotníkových či čižmách) nepáčia tak všeobecne

autor
7. nov 2022

@estrella5 no ked si ich dam zvonka neni to dobre vobec, tak jedine pod rifle. Dakujem.

januska12323
7. nov 2022

Do takýchto topánok sa dávajú nohavice /legíny /pančuchy dovnútra.

liusa82
7. nov 2022

Nenos ich.Fakt nie sú pekné...robia asi moc širokú nohu ako nejaké galoše alebo čo.Za pár šupov ak ti už ide o peniaze najdeš omnoho krajšie topánky hoc kde

ckocka
7. nov 2022

Módnu záležitosť z toho neurobíš nijako, takže ak ich chceš nosiť tak nohavice dovnútra, no a k sukni to bude štýl tetka. Ja zas chápem že pohodlné (hlavne zimné) topánky sú poklad.

elanor
7. nov 2022

pohodlne topanky su na nezaplatenie. Ak je ti v nich prijemne, tak kaslat na modu, aj nato, co si kto pomysli. Za seba by som zvolila bud zvonove alebo min. naspodu trochu rozsirene rifle, aby sa topanky co najviac schovali pod nohavice.
A ostatne by som mala srdecne nahaku. Z kecov - ale to nieje v mode, alebo jeziiis maria, co by ludia nato povedali, som uz vyrastla.

autor
7. nov 2022

@elanor ďakujem, si zlatá, tak aj sa daju nosit, ze skryty vrch.
@ckocka dakujem.

moonlight1210
7. nov 2022

Nikdy nekup topanky, ak nemas predstavu ako a s cim zo svojho satnika ich budes nosit (s aspon desiatimi typmi oblecenia, lebo topanky su doplnok).
Ani keby boli lacne a pohodlne. Lebo nakoniec si ich das prvy rok trikrat a dalsi ich uz nevytiahnes z krabice, lebo si buducu zimu kupis dalsie ine. Hlboko v pamati budes totiz mat poznacene, ze beztak nemas co na seba a s tymito si nebola stastna.
Takze neusetris, aj ked lacno kupis.
Navyse, ak si nizsej postavy, tak topanky do takej akoby nejasnej polky lytka ta urobia kratsou).

Ak sa daju vratit, tak ich vrat. Oplati sa “poľovať” radsej dovtedy, kym neulovis presne Ten Kusok. Co sedi, ma rozumnu cenu a presne vies, co vsetko ti tie topanky doplnia.

Ak ich nechces (nemozes) vratit, tak pre inspiraciu (no neviem, aku mas postavu, ci je to tvoj styl a ci by sa v nom citila dobre):

mimi3008
7. nov 2022

Tu si predstavim v tych topankach jedine babku 70+, ako ide do kostola

basska_b
8. nov 2022

Taketo sa musia nosit s uzkymi gatami dovnutra. Ja som kedysi na take zimne boty davala siroke gate, ked sa este take gate dost nosili a trcalo to stade, bolo vidiet hrcu pod nimi 😄

miadi
8. nov 2022

@basska_b siroke nohavice su zas v mode .. Mozno do leta budu aj na Svk 😉

miadi
8. nov 2022

Jedine skinny jeans alebo leginy do nutra suknu k tomu .. by si vyzerala ako nebožka Alzbeta ked sla na polovačku.. nebol to pekny pohlad , ale tak kralovna si to mohla dovolit ked inokedy chodila tip top cukrik od hlavy az po paty v krasnych farbach vyraznych.

macekovam
8. nov 2022

mohla by si ich mat k leginam a kupit si vyššie stucne... a tie das na ne a budu ako vysoke cizmy...

ladyblcha
8. nov 2022

Presne, hrube zrolovane ponozky, alebo stucne a uzke gate alebo leginy. Ale podla toho uzkeho tvaru vpredu sa hodia skor k uzkym lytkam, co ty na foto nemas 🤷🏼‍♀️ na stihlej nohe by aj inaj posobili.

0silvia0
8. nov 2022

@miadi práveže všade okolo seba vidím, že mladé baby nosia gate ako po dedkovi, široké, veľké... čiže už to dorazilo aj sem.

0silvia0
8. nov 2022

@autorka súhlasím s @ladyblcha - evidentne nemáš veľmi štíhle nohy, takže radšej zakryť.

seepferdchen
25. júl 2024

@miadi 😀😀 uz dosli 🤣