Ahojte, už dlhšie nás doma trápy problém a to sú mole... Mali sme ich na dolnom poschodí, urobili sme opatrenia, vyhodili sme všetko jedlo a nakúpili plastové nádobky do ktorých sme všetko presypali. Mole na par dni zmyzli. No a teraz sa zas objavili na hornom poschodí a my nevieme z čoho... Máme domáce zvieratá ale majú pravidelne čistené, jedlo majú pozatvárané tak už fakt nevieme. Už sme zúfalí. Poraďte niečo účinné proti tomu. Ďakujem
Dajte si lepiace pasce. A stale mate nieco z coho idu - orechy, muka, zito, nieco suche, co si v spajzi prehliadla.
@siska012 ahoj u nas su tiez a nechapem skade den co den zabijem minimalne jednu
Treba pozriet vsetky miesta, zahyby na skrinkach, dvierkach, všetky špáry, tie svine tam nakladu mlade, tie sa zakuklia a po caae vylietaju
Aké zvieratá máte v dome? Králik, morča, skrečok? Z vlastnej skúsenosti- granule a semienka treba dať tiež do nádob. Vyhodila som možno 1/3 nového krmiva len kvôli tomu, že v tom boli mole cez obal neviditeľné (aj v drahom krmive).
Ak zlyhali všetky dostupné pokusy, skúste si požičať profesionálny generátor ozónu. Zlikviduje to nielen baktérie a vírusy, ale podľa našich skúseností aj mole. (Tata ním dezinfikuje objekty a dosť často ho takto využívajú aj zákazníci doma)
@siska012 kúp si v drogérii lepiace pásky na mole, ti neznačkové /nie Raid/ stoja pár centov a sú veľmi účinné. Ja som s tým tiež dlho bojovala, vyhadzovala a čistila veci a až týmto sa mi ich postupne podarilo zbaviť. Oni sa na tie pásky prilepia /tuším samce, nie som si istá/ a postupne sa tým pretrhne ich životoný cyklus, keďže sa prestanú rozmnožovať. Jedna páska stojí okolo 0,60 € a vydrží aj tri mesiace.
@siska012 levanduľa a je aj sprej na mole 🙂