Ahojte baby, prosím vás, ako sa najľahšie zbavím kočíka? Nechce sa mi to predávať cez bazár. Som jediná, komu sa to nechce dávať na bazár a zabiť s tým čas nervy?
Darovala som.
Do 1h bol preč.
Darovať, vyhodiť
Daj na fb do darovacej skupiny aj tu na mk je tiež darovacia skupina aj dve.
napíš tu na koníka do skupiny mesta, kde patríš, že daruješ. Niekto sa ozve.
Alebo zavolaj do najbližšieho krízového centra
Darovať sociálne slabšej rodine alebo ponúknuť na detské oddelenie do nemocnice. Ležala som tam s dcérou, ked mala 5m a na celé oddelenie bol 1 kočík, o ktorý bola totálna bitka.
Zanes ku kontajnerom, možno si ho niekto zoberie
áno, aj na lôžkovú časť v detskom oddelení nemocnice môžeš darovať
Dať ho pri kontajner s cedulkou 'darujem'
Darovala som do nemocnice. Potešili sa.
Daruj, daj ku smetiakom, vyhoď. To sú otázky.
Ovez ho na charitu alebo do krizoveho centra pre matky a deti
Veru. Daruj. Ci uz krizove centrum. Alebo aj v porodnici som videla kociky na chodbe. A niektore uz isli z posledneho.
Daj ho pred smetný kôš, 👌😅🤔.. .nechapem takejto otázky, ci ho predáš alebo daruješ, tak či tak, to musiš pridat ako inzerát na internete.. alebo ho osobne zavez do detského domova.
Pripadne aspon jedna fotka-ci je vobec hoden darovania. Alebo naopak. Skoda aspon za symbolicky peniaz predas.
Ci uz tu na mk. Alebo cez market na fb 😉
Ja som darovala kamoskinej susede, do par mesiacov ho mali spoluobcania v osade😁😁..ale som rada,zbavila som sa ho
daj pred branu..do vecera nebude
ja rozumiem otázke, tiež sme s tým mali problém, lebo kočíkov je všade požehnane a väčšina ľudí chce mať nový a nie použitý....v bazári kočiarik nechceli, tak sme ho chceli darovať mamičke v núdzi, ktorá však tvrdila, že nevie zabezpečiť jeho odvoz, tak sme jej ho chceli poslať vlakom ako batožinu, ktorú si mala ona prevziať, ale do vlaku nám ho odmietli zobrať...tak sme mali kočík istý čas odložený a nakoniec sa zišiel mladej slobodnej mamičke, ktorá si pre neho vedela aj prísť...
Daruj. Skus sa popripafe na fb spytat, kde v meste je daka charita. Ja to akurat riesim tiez. Vraj beru i nabytok a aj pon pridu
Azylovy dom alebo charita vdacne prijme.
U nas v meste robi zbierku Cerveny kriz a maju zaujem aj o kociky. 3kombinaciu idem dat tam 😊 inak krizove centrum, azylovy dom, nemocnica
..
Daruj ho keď sa ti nechce..ale dosť blbá otázka 🙈