Ako sa najľahšie zbaviť kočíka?

29. nov 2023

Ahojte baby, prosím vás, ako sa najľahšie zbavím kočíka? Nechce sa mi to predávať cez bazár. Som jediná, komu sa to nechce dávať na bazár a zabiť s tým čas nervy?

petrastrbanikova
29. nov 2023

Daruj ho keď sa ti nechce..ale dosť blbá otázka 🙈

veklipo
29. nov 2023

Darovala som.
Do 1h bol preč.

martul
29. nov 2023

Darovať, vyhodiť

alison11
29. nov 2023

Daj na fb do darovacej skupiny aj tu na mk je tiež darovacia skupina aj dve.

elviku11
29. nov 2023

napíš tu na koníka do skupiny mesta, kde patríš, že daruješ. Niekto sa ozve.
Alebo zavolaj do najbližšieho krízového centra

mima172
29. nov 2023

Darovať sociálne slabšej rodine alebo ponúknuť na detské oddelenie do nemocnice. Ležala som tam s dcérou, ked mala 5m a na celé oddelenie bol 1 kočík, o ktorý bola totálna bitka.

janickacrazy
29. nov 2023

Zanes ku kontajnerom, možno si ho niekto zoberie

elviku11
29. nov 2023

áno, aj na lôžkovú časť v detskom oddelení nemocnice môžeš darovať

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
korylan
29. nov 2023

Dať ho pri kontajner s cedulkou 'darujem'

jankalukasova
29. nov 2023

Darovala som do nemocnice. Potešili sa.

januska12323
29. nov 2023

Daruj, daj ku smetiakom, vyhoď. To sú otázky.

viestta
29. nov 2023

Ovez ho na charitu alebo do krizoveho centra pre matky a deti

maryetta
29. nov 2023

Veru. Daruj. Ci uz krizove centrum. Alebo aj v porodnici som videla kociky na chodbe. A niektore uz isli z posledneho.

dadka1997
29. nov 2023

Daj ho pred smetný kôš, 👌😅🤔.. .nechapem takejto otázky, ci ho predáš alebo daruješ, tak či tak, to musiš pridat ako inzerát na internete.. alebo ho osobne zavez do detského domova.

maryetta
29. nov 2023

Pripadne aspon jedna fotka-ci je vobec hoden darovania. Alebo naopak. Skoda aspon za symbolicky peniaz predas.
Ci uz tu na mk. Alebo cez market na fb 😉

alexandraas
29. nov 2023

Ja som darovala kamoskinej susede, do par mesiacov ho mali spoluobcania v osade😁😁..ale som rada,zbavila som sa ho

ivangeline
29. nov 2023

daj pred branu..do vecera nebude

salamistka
29. nov 2023

ja rozumiem otázke, tiež sme s tým mali problém, lebo kočíkov je všade požehnane a väčšina ľudí chce mať nový a nie použitý....v bazári kočiarik nechceli, tak sme ho chceli darovať mamičke v núdzi, ktorá však tvrdila, že nevie zabezpečiť jeho odvoz, tak sme jej ho chceli poslať vlakom ako batožinu, ktorú si mala ona prevziať, ale do vlaku nám ho odmietli zobrať...tak sme mali kočík istý čas odložený a nakoniec sa zišiel mladej slobodnej mamičke, ktorá si pre neho vedela aj prísť...

zorkahorka
29. nov 2023

Daruj. Skus sa popripafe na fb spytat, kde v meste je daka charita. Ja to akurat riesim tiez. Vraj beru i nabytok a aj pon pridu

saxana000
29. nov 2023

Azylovy dom alebo charita vdacne prijme.

adonish
30. nov 2023

U nas v meste robi zbierku Cerveny kriz a maju zaujem aj o kociky. 3kombinaciu idem dat tam 😊 inak krizove centrum, azylovy dom, nemocnica
..