Ahojte, pred skoro rokom som bola u doktora. Teraz mám ísť znova a som z toho celkom nervózna lebo neviem ako sa mám chovať :D
Ten doktor je starsi o 6 rokov ako ja a všimla som si že asi som sa mu zapáčila. Hneď keď som vošla bol taký zvláštny. Keď ma vysetroval tak bol veľmi nervózny. Ale inak super vyšetril aj bol milý len som videla že proste asi ku mne nemá prístup ako ku nejakej staršej žene. Inak počas vysetrenia sa snažil začať konverzáciu no niekedy sa normálne nevedel vyjadrit :D asi som ho vyviedla z miery haha, vtedy mi bolo veľmi trápne aj zaňho a chcela som byt čo najskôr prec z tej ambulancie no teraz na to spomínam s úsmevom, veď bolo to celkom milé.
No a k veci. Pýtal sa ma ako sa volám menom. Priezvisko vedel, vlastne mal na karte aj meno ale spýtal sa ma aj tak. Keď som mu to povedala tak to po mne zopakoval. Ja som nechápala na čo sa to pýta a on to na mne asi zbadal a povedal že sa pýta preto že mi napíše recept na liek. Mna vtedy len tak napadlo že načo mu je moje meno, či si ma chce vyhľadať na nete alebo čo? A ono naozaj :D na druhý deň mi prišlo upozornenie že mi dal lajk na fotky na instagrame, ja som mu ich vrátila a on ma začal sledovat. Moje meno si pamätal až do druhého dňa takze možno som ho naozaj zaujala ale možno si len namyslam
Preto neviem ako sa mám chovať na tej kontrole keď tam pôjdem opäť
Čo by ste robili na mojom mieste? :D
Ze je najvyssi cas ist do skoly.
V prvom rade by som si chcela zistiť ci je slobodný
a zvyšok nechala na voľný priebeh.
@evica01 keďže je doktor odomna o šesť rokov starsi, do školy pochopiteľne už nechodím 🙂
Počkať po roku? 😅 to mi uslo... no ok, tak trochu zábavy na včas rana
@maximilie na instagrame nemá žiadnu fotku s priateľkou, pod jedným prispevkom ma koment od kamaráta že aký je fešák, že mu chyba už len žena :D
@makakova stále ma sleduje
Tak si ju zrejme hlada kde sa da... naozaj si naivne Myslíš ze si jedina ktorá ho zaujala?
caka na teba rok, tajne dufa. ked vojdes do ambulancie, vrhne sa ti k noham, s vetou ako rok, den co den, cakal na tuto chvilu.
Lebo normalny doktor vie ako sa ma správať, a určite keby ma o teba záujem tak ti nebude lajkovať fotky ako pubertiak. Uz len to o nom nieco vypoveda.. doktor by ma mal nejakú úroveň. Ppznam jedného gynekologa o ktorom sa hovorí ze je veľký sukničkár. No hned by som od takého odisla k inému, serioznemu. Nech by bol akokoľvek milý a pekný.
@onedaynick 😂😂👍
😂 až taký záujem o teba má, že za ten rok ti ani raz nenapisal.😀
@onedaynick prečo musíte byt hneď take odmerane? Toto vôbec netvrdím, ja len vravím že neviem ako sa mám chovať, bude mi to asi znovu trápne a budem nervózna
Kedze sa mu urcite pacis, tak by ta mohol pozvať na rande, a ak sa aj on tebe paci môžeš mu to naznacit 😊
Ak mas 15 tak on 21. Mlady na doktora 😁
Napis potom ked sa od neho vratis ze ako bolo.
@evica01 ja mám 21, on 27
Aky to je doktor
Nechaj tomu voľný priebeh, určite savmu páčiš, uz jeden vážny krok vo vašom vzťahu urobil, keď ta začal sledovať na insta. Možno o rok ťa začne sledovať aj na FB. A o 10 ta možno niekam pozve. Vyzerá to na vážny vzťah.... Omg... A teraz vážne. On už hádam ani nevie, že existujes. Je tomu rok a nič sa nedeje, takže nemá záujem. Bodka, vybavené. Ak by som mala riešiť každého chlapa, ktorému som sa kedy zapáčila, asi by som cely svoj život nič iné ani nerobila... A nerozumiem, čo chceš ty? Chceš ho zbaliť, alebo ti to je neprijemne? Ak nepríjemné, zmeň lekára. Ak ho chceš zbaliť, prepáč alw nemá záujem.
Ved ak ti je nepríjemné, ze lekar na teba pozrie . Alebo si namyšlaš ,ze ťa sleduje na internete. Tak môžeš ho vymeniť za ineho. Nechápem čo to tu riešiš. Asi máš iba 14 rokov?
Snivaj dalej...🤗
Taj dufajme, ze to nebol gynekolog🙄
To snad nie je pravda... Na doktora pomerne neprofesionalne spravanie... Za to ty mas spravanie pubertiacky... Pan doktor je gynekolog?
Úprimne si myslím,že mladý 27-rocny zasran bude lajkovať všetko,čo sa mu len trošku páči...ono je to momentálne veľmi "cool", takže vôbec by som za ty nevidela nič osobné
Asi je uchyl, zmenila by som lekára. Ale, ak ti to nevadí, však sa ho opýtaj ty, či pôjdete spolu na večeru.... 😁 😁 😁 😁 😁 Nemám slov. 🙈
@kitycat ale ja som nikde nenapisala že sa z toho vytesujem, že by som chcela mat niečo s ním, napísala som že neviem ako sa mám správať lebo mi je to trápne. Nie, nie je gynekolog. A tiež som zostala trosku zrazena lebo by ma nemal vyhladavat na sociálnej sieti keďže moje meno vedel zo zdravotného zaznamu, z jeho povolania. aj keď ano pýtal sa ma ako sa volam, ale keď ma chcel vyhľadať mohol sa rovno spýtať aký mám nick na instagrame.
Anonym - tak zmen lekara, co akoze riesis? 🤣🤦♀️🤦♀️
@veronikaszabova nemám moc na vyber, byvam v malom meste a nie je tu toľko doktorov že by som si mohla vyberať. Je kardiolog
Viete čo ženy normálne keď čítam komentáre tu na modrom koniku to sú samé urážky, ponižovanie, nikto nieje dokonalý a ak niekto napíše sem niejaky príspevok tak nie aby ste poradili ..... Ale hneď urazate toho človeka, nehovorím iba o tomto príspevku ale všade to je tak, na každom príspevku. Normálne človek sa musí báť či sem to napíšem a zdôverim sa mojim problemom aby som potom neľutovala,. 🤷
A to uz v 27 rokoch ma ten tvoj doktorko urobenu atestaciu, ze ordinuje sam? A este kardiolog. Teda uz pred rokom v 26 mal urobenu atestaciu, nejako sa mi nechce verit...
27-ročný nebude určite samostatný kardiológ so svojou ambulanciou...vymyslená hlúposť
Po roku na teba asi uz zabudol, takze nerieš