Dobrý deň, ako sa mam naučiť kotul vpred a vzad ak som to nikdy nerobila? skusala som to aj podla videí ale vôbec sa to neda...A potrebujem to vedieť do konca týždna urobiť... dakujem
video je na youtube. Ucila som doma syna 😀 Trenoval na madraci na zemi
Cupnut si, ruky pred seba na šírku ramien položiť na podložku/matrac, skrcit hlavu medzi kolena a sup
@janka_266 preboha, len to nie, že cez rameno 🙄
@zuzu16890 jedna z techník, pozri
https://www.youtube.com/watch?v=5O75S8OT8UMVeľa ľudí robí chybu, že začínajú hlavou. Teda položia hlavu na zem a zdvihnu zadok. Takže, treba si uvedomiť, kde je treba dať hlavu
@akvi
@panelacikova v pohybovej škole nás tak učili 🤷♀️ A nikto neprišiel k ujme, následne sa bez problémov prešlo k normálnemu kotulu
Skus "dole kopcom". Ak sa ti da, zober epedo z postele, opri ho sikmo dole z postele / z gauca - cize vytvoris akoby smyklavku. No a potom si cupni na horny koniec, hlavu medzi kolena, zdvihni zadok a prehupne ta to viac menej samo. Takto sa to ucia dvojrocne deti - pomoze gravitacia. Ak uz ziskas ten feeling, pojde ti to aj na vodorovnom povrchu. Hlavne byt co najviac zabalena do klbka ako jezko - hlava sklonena na hrudnik, chrbat zagulateny pocas celej doby kotulu.
este ma napadlo, ak mas doma velku fit loptu. Postav fitloptu na zem (nieco makke si prestri pred nu), oval sa cez fitloptu bruchom, hlava ti visi vpredu dole. Rukami sa opri o zem, odraz sa nohami od zeme a pretocis sa v pasivnom kotule.
@hipuska a skončí stojkou na hlave
Madrac na zem a trenovat