Ako sa home premenil vplyvom covidu na homeoffice?Ako ste si prisposibili byty a ako to zvladate?
jedine co sa zmenilo, ze sme dokupili dve webkamery a starsej dcere vymenili monitor za monitor s webkamerou a muzovi dokupili nb ak by mal nahodou skolenie v case keby mali dcery skolu a ja pracovala. inak z domu fungujem uz par rokov bez ohladu na covid, takze ziadne velke upravy sme neriesili.
Nic som nemusela dokupovat, kedze mam velky stolik kvoli mojmu pc s 2 monitormi, tak som vedla len pridala pracovny notas, mam k nemu pripojeny jeden z monitorov lebo cim viac monitorov, tym je rychlejsie praca spravena :D ale my sme mali HO uz pred covidom
Jeden čas sa u nás pracovalo naplno na 4roch postoch naraz. Tak som sa vzdala nočného stolíka a urobili sme mladšiemu synovi pracovisko v spálni... Ďalej som kúpila slúchadlá s mikrofónom, web kameru, notebook. A ja s mužom sme sa delili o spojenú obývačku s kuchyňou - ja v kuchyni a on bol v obývačke.
A pomedzi to som manažovala nákupy, varenie, domáce úlohy. Ešte aj strednú školu sme synovi vyberali z domu ....mali sme online deň otvorených dverí😅.
Keď začal covid presťahovali sme sa do 4izbaku aby mal každý pracovnu. Deti zatiaľ nemáme. A v podstate som si zariadila komplet ofiice, v práci nam dali len základ, takže som kupovala všetko od stolíka, stoličky až po slúchadlá a monitory keďže som zvyknutá pracovať na dvoch. Aktuálne sme v 3 izbaku a s partnerom sa doma striedame.
Moj muz ked zacal robit HO tak si nakupil kancelarsky nabytok a z jednej izby sme spravili kancelariu. 🤷🏼♀️ Ked su u nas hostia tak v tej izbe spia. Ale nebudem klamat, radsej by som do buducna tu izbu vyuzila na nieco ine 🤷🏼♀️
Konečne sme sa odhodlali ku kúpe domu. Kovid resp. homeoffice bol takou poslednou kvapkou. Predposlednou bol ďalší prírastok do rodiny😁
Nijako ukradla som si jedálenský stôl a už 3 rok sa nemáme kde najesť lebo vždy sa chystám už už nastúpiť do práce a stále to na niečom padne 🤗
My sme postavili dom a presťahovali sa. Pribudol nám jedine pracovný kút pre manžela. Občas máva aj teraz homeoffice. Keďže je v oblasti IT, "techniku" sme mali vždy všetci (my aj 2 deti) cez homeoffice, aj deti na online vzdelávanie počas covidu. Takže tu sme nemuseli riešiť nič navyše.
Teraz je to pohoda, keď môžme opäť normálne chodiť do školy aj do práce, takže to zvládame dobre.
kupili sme stol do spalne cele a hned po covide manzel dobrovolne chodi spat do kancelarie, kedze s malym dietatom sa home-office velmi neda