Ako sa dostanem zo stanice na Teslovu ulicu?

davmar
4. aug 2015

Maminy,
potrebujem vedieť ako sa dostanem z Hlavnej železničnej stanice v Ba na Teslovu ulicu č. 33. Ktorou linkou sa tam dostanem bez prestupu? A ako sa volá zastávka, kde mám vystúpiť?
ďakujem za pomoc.

naoi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzana_sterbova
4. aug 2015

Linka 61 - zastavka Sabinovská (myslím) 😉

naoi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
davmar
autor
4. aug 2015

Tá Bajkalská cesta je dlhá, iste je na nej viac zastávok. Jedna z nich sa volá Bajkalská a tam vystúpiť?

alexik11
4. aug 2015

@davmar Ahoj, z Hlavnej stanice ti ide 61, vystúpiš na Sabinovskej (môžeš aj na Bajkalskej, ako ti bude lepšie) a kúsok sa vrátiš. 🙂 Tu si môžeš vyhľadať spojenie: http://www.dpb.sk/pre-cestujucich/vyhladavac-sp.... Tu je pekne vidieť zástavky na mape: https://www.google.cz/maps/place/Teslova+20%2F3...

vika35
4. aug 2015

asi by som sla 61 na Sabinovsku.

veve821
4. aug 2015

najlepšie ti bude íst na Sabinovskú ideš k ortopédovi ,alebo na rehabilitácie?

miskakyblik
4. aug 2015

z hlavnej stanice chodi 61 autobus ( ma tam priamo nastupište) vystupis na zastávke sabinovská, Teslova 33 ( predpokladám ze ides do centra zdravotnickeho) je akoby ulica za tou zastavkou,subezná takze to budes mat par krokov zo zastávky. Cisla ulice Teslovej su celkom blbo zoradené tak nech ta nevystrasi ze za c.3 je hned 28 , a podobne 🙂

davmar
autor
4. aug 2015

Žienky, ste super. ďakujem vám za nasmerovanie.

davmar
autor
4. aug 2015

Babýýý, a ešte jedna otázka. Lístok na MHD sa kupuje v automate? Alebo v stánku? Aký lístok pre 8 ročné dieťa? Díkesko

147789laska
4. aug 2015

@davmar ahojky kup si na zastavke, ked vyjdes zo stanoce mas 61 na nastupisti aj ti tabula ukazuje kedy ma odchhod, je tam automat kup si 15 minutovy listok a dietatu zlavneny
takze tebe 0,70 € a dietatu 0,35

lulu0123
4. aug 2015

@davmar alebo oproti hlavnej stanici je hned novinovy stanok, mozno ti to bude jednoduchsie kupit v stanku ako riesit automat co a ako, nie je nejako super prehladny

147789laska
4. aug 2015

@lulu0123 ale nech neposobi velmi stressujuco ze je v Blave lebo hned pristupia mladi muzi pytajuci peniazky , preoze akoze stratili doklady a teraz potrebuju 🙂

lilimoni
4. aug 2015

@davmar v stanku si popytaj 15 minutovy cely a 15 minutovy polovicny a popytaj si radsej 2x z kazdeho, lebo asi budete musiet ist busom aj nazad na vlak 🙂

davmar
autor
4. aug 2015

ďakujem vám, ste poklady