Zaplatila som polročný poplatok do posilňovne Expreska v Nových Zámkoch v októbri minulého roka a v zapätí na to v novembri zatvorila, že vraj z technických príčin....písala som im e-meil na e-mailovú adresu z ktorej mi ešte v tom období keď mi oznámili že z technických dôvodov bude Expreska v Nových Zámkoch zatvorená.....samozrejme E-mail už neexistuje, telefónne čísla nefungujú a tak isto ma ani nekontaktujú....ani na internetovej stránke sa neviem dopátrať kto je prevadzkovatel tejto posilňovne....prosím ak niekto mi vie poradiť budem len vďačná.......
fuuu...pokial viem, Expreska je frenčíza, cize si ju moze otvorit hocikto, po splneni nejakych podmienok (mat tam vsetko ruzove).
skus pisomne, s dorucenkou, skontaktovat priamo drzitela licencie, podla ICO ide o tuto spolocnost:
http://www.orsr.sk/vypis.asp?ID=209936&SID=9&P=0
Napis im ziadost o kontakt na prevadzkovatela expresky v NZ, aby si vedela, od koho sa domoct vratenia penazi. Pripadne, nech to s tebou riesia, ved je to ich dobre meno, ktore niekto zjavne poskodzuje....ale bude to tazke, dnes je velmi lahke len tak obrat ludi o peniaze...