Ako sa dnes citite aké máte myslienky
Myšlienky sú preto fajn, že ich nikto nemusí vedieť.. 😅 inak sa cítim celkom fajn, prežila som s deťmi pekný deň, prechádzku parkom, mestom, kúpili sme si knižku, na večerné čítanie, lebo im bola zima tak sme sa zohriali v kníhkupectve.. a ty?
celkom Ok... myšlienky v pohode - troška sa viac zaoberám starosťami ako by som mala, ale asi inak už nebude...
Som nervozna, pretoze sa mi toho v praci nakopilo dost vela - vsetko, co sa mi pred sviatkami nechcelo riesit, som si odlozila na obdobie po novom roku a nejak som to neodhadla 😬
Okrem toho som si dala zavazok, ze budem jest menej sladkosti, avsak mam dostat svoje dni a pre kusok cokolady by som vrazdila 🙂
@jana_eyre_2 tak to máte super že sa viete tak radovať mňa tie stavy tak obmedzuju
Celý týždeň opatrujem moje 2 vnučky,denne 11-12 hodín.Takže totálne vyčerpaná,zničená,ale naladená nesmierne pozitívne.U mňa nemajú možnosť pozerať TV,mobil,Pc.Hráme sa,tvoríme,učíme sa apod.
@mirka_8 boli sme mesiac zavretí doma, karanteny, nakoniec sme postupne všetci prekonali koronu, tak teraz sa tešíme z každého odchodu z domu 😅
Uprimne? Uplne na💩..
@leuska0910 preco
ja super, včera som si zohnala druhú prácu, dnes bola výplata 🤣🤣 som zdrava, rodina je zdravá, som šťastná. 🤗🤗❤