Pri tomto uprsanom pocasi? Mne sa od rana mota hlava, nizky tlak.
sice zacnem s trochu skorsimi hodinami... od 2. hodiny v noci som nevedela spat.. .pritom som bola mega unavena.... rano bolo tazke vstat...
teraz som ok, ale keby som lahla, tak koniec pracovneho dna....
@katkaseiner ani ja som nevedel spat v noci, naposledy som pozeral na hodiny o 3:30, potom az o 9tej, takze spanok nic moc.
A prave znovu zacalo prsat ... heh.. takze cca 2 hodiny si dali mraky pauzu u nas 😁
Dnes sa mi po dlhom case paradne spalo, aj som si dobre pospala a vstavala som vyspata ako babatko
Konečne super počasie 👌🏼 milujem takéto upršané dni, proste patrí to k jeseni. No ale ťažko sa mi vstávalo, o 7 som si myslela, že je ešte 5 hodín, taká tma je 😀
Pre mňa to je šok 🥶
Cez víkend sme sa vrátili z dovolenky a tam bolo cez deň 39 v tieni a v noci 34 stupňov.
Otrasne ráno som nevedela vyliezť z postele. Zlaté leto ze ráno svietilo slnko a mala som cely deň energiu. Dnes voľno, nohy na gauc a ibalgin.
velmi som rada ze konecne leje, no vstavat sa mi rano teda nechcelo vobec 😀
Tazko sa mi luci s letom a nemyslela som si, ze to niekedy vypustim z ust, ale som rada, ze uz nebudu 30tky. Nevladala som uz absolutne, bolo toho uz proste dost. 🙂 Nech par dni prsi pekne, kludne aj vkuse, prezijeme, priroda to tiez potrebuje. :-P
Ja sice jesen a dazd z duse nenavidim ale kedze sme mali dlho nadherne horuce leto, tak to so mnou este nic nerobi, je to moc skoro na depku ci unavu tento prvy den
no ja som sa zobudlia o 3tej rano.. tak co budem vraviet.. ale inak fajn, vcera mi bolo otrasne... :DD
Na prd😆😆 sľubovali dážď a asi sa ho nedočkám,furt tomu len nohy visia..som sklamaná😆😁
Ja sa mam vynikajúco. Hneď som viac produktívna keď nie je vonku 350 stupňov 🤣 a aj na synovi vidím, ze mu je oveľa lepšie, asi bude zimný tvor ako ja 🤣
Teším sa, že sa ochladilo, aj že prší a na oplátku sa mi z toho tlaku chce šialene spať. A to sa mi po dlhej dobe konečne dobre spalo. Napriek tomu som hotová, ledva držím oči otvorené
@miskakyska a z kade si? u nas lejeeeee.. v podstate prsi s prestavkami od rana :DDD
@simca06022011 neďaleko Žiliny...ale na mňa vybodnúť, tešila som sa, že aspoň riadne popolieva
@miskakyska to som prekvapená, my sme u svokrovcov na Kysuciach a leje od rana
@miskakyska ale vsak mozno to este pride aj tam
@lakebabe ja opačným smerom..na Rajec .
@miskakyska tak ku vám to tiež príde podla mňa. Od rána lialo a stále prší ešte jemne.
@katkaseiner
@egonsk neviem čo to bolo v noci o 2:30 som sa zobudila asi hodinu nevedela zaspať tíško pršalo, o 6 som ledva vstala a inak leje od noci aj som rada.
Potvrdzujem, okolie Rajca, spadlo asi 6 kvapiek a to je všetko 🫤
@simca06022011
tu neprsi, ale od pol tretej rana do rana prsalo a ozaj vydatne. Teraz je aj tlak fajn a aj vzduch vonia, takze uz je to ok. 😉