Ako sa dnes cítite?

9. sep 2024

Pri tomto uprsanom pocasi? Mne sa od rana mota hlava, nizky tlak.

egonsk
9. sep 2024

tu neprsi, ale od pol tretej rana do rana prsalo a ozaj vydatne. Teraz je aj tlak fajn a aj vzduch vonia, takze uz je to ok. 😉

katkaseiner
9. sep 2024

sice zacnem s trochu skorsimi hodinami... od 2. hodiny v noci som nevedela spat.. .pritom som bola mega unavena.... rano bolo tazke vstat...
teraz som ok, ale keby som lahla, tak koniec pracovneho dna....

egonsk
9. sep 2024

@katkaseiner ani ja som nevedel spat v noci, naposledy som pozeral na hodiny o 3:30, potom az o 9tej, takze spanok nic moc.
A prave znovu zacalo prsat ... heh.. takze cca 2 hodiny si dali mraky pauzu u nas 😁

viestta
9. sep 2024

Dnes sa mi po dlhom case paradne spalo, aj som si dobre pospala a vstavala som vyspata ako babatko

lneviemmeno
9. sep 2024

Konečne super počasie 👌🏼 milujem takéto upršané dni, proste patrí to k jeseni. No ale ťažko sa mi vstávalo, o 7 som si myslela, že je ešte 5 hodín, taká tma je 😀

egonsk
9. sep 2024

@viestta no ale u teba to nesposobila zmena pocasia, ale ze si manzel splnil manzelsku povinnost 😉😁

viestta
9. sep 2024

@egonsk ty si korunovany ***, ale to vieme uz davno.

jaja20
9. sep 2024

Pre mňa to je šok 🥶
Cez víkend sme sa vrátili z dovolenky a tam bolo cez deň 39 v tieni a v noci 34 stupňov.

egonsk
9. sep 2024

@viestta clovek ta rano trosku podpichne a uz prskas 😉😅 ... tak to si sa asi az tak dobre nevyspala. 😋

egonsk
9. sep 2024

@jaja20 po takej prudkej teplotnej zmene mozes ocakavat sviecku pod nosom do 2 dni, ak mas slabsiu imunitu, ale dufam, ze sa aklimatizujes bez problemov a rychlo ... tisko ti zavidim 😉, mne tento rok dovolenka nevysla, buduci to uz bude naistotu.

viestta
9. sep 2024

@egonsk aspon si si vyhonil...

lakebabe
9. sep 2024

Otrasne ráno som nevedela vyliezť z postele. Zlaté leto ze ráno svietilo slnko a mala som cely deň energiu. Dnes voľno, nohy na gauc a ibalgin.

egonsk
9. sep 2024

@viestta nebud vulgarna hned z rana, neslusi sa to.

nicollette332
9. sep 2024

velmi som rada ze konecne leje, no vstavat sa mi rano teda nechcelo vobec 😀

klaudiaden
9. sep 2024

Tazko sa mi luci s letom a nemyslela som si, ze to niekedy vypustim z ust, ale som rada, ze uz nebudu 30tky. Nevladala som uz absolutne, bolo toho uz proste dost. 🙂 Nech par dni prsi pekne, kludne aj vkuse, prezijeme, priroda to tiez potrebuje. :-P

ivik4
9. sep 2024

Ja sice jesen a dazd z duse nenavidim ale kedze sme mali dlho nadherne horuce leto, tak to so mnou este nic nerobi, je to moc skoro na depku ci unavu tento prvy den

simca06022011
9. sep 2024

no ja som sa zobudlia o 3tej rano.. tak co budem vraviet.. ale inak fajn, vcera mi bolo otrasne... :DD

miskakyska
9. sep 2024

Na prd😆😆 sľubovali dážď a asi sa ho nedočkám,furt tomu len nohy visia..som sklamaná😆😁

lucia13022023
9. sep 2024

Ja sa mam vynikajúco. Hneď som viac produktívna keď nie je vonku 350 stupňov 🤣 a aj na synovi vidím, ze mu je oveľa lepšie, asi bude zimný tvor ako ja 🤣

mamutka
9. sep 2024

Teším sa, že sa ochladilo, aj že prší a na oplátku sa mi z toho tlaku chce šialene spať. A to sa mi po dlhej dobe konečne dobre spalo. Napriek tomu som hotová, ledva držím oči otvorené

simca06022011
9. sep 2024

@miskakyska a z kade si? u nas lejeeeee.. v podstate prsi s prestavkami od rana :DDD

miskakyska
9. sep 2024

@simca06022011 neďaleko Žiliny...ale na mňa vybodnúť, tešila som sa, že aspoň riadne popolieva

lakebabe
9. sep 2024

@miskakyska to som prekvapená, my sme u svokrovcov na Kysuciach a leje od rana

simca06022011
9. sep 2024

@miskakyska ale vsak mozno to este pride aj tam

miskakyska
9. sep 2024

@lakebabe ja opačným smerom..na Rajec .

lakebabe
9. sep 2024

@miskakyska tak ku vám to tiež príde podla mňa. Od rána lialo a stále prší ešte jemne.

luccija
9. sep 2024

@katkaseiner
@egonsk neviem čo to bolo v noci o 2:30 som sa zobudila asi hodinu nevedela zaspať tíško pršalo, o 6 som ledva vstala a inak leje od noci aj som rada.

demodun
9. sep 2024

Potvrdzujem, okolie Rajca, spadlo asi 6 kvapiek a to je všetko 🫤
@simca06022011

egonsk
9. sep 2024

@luccija ja som rad, ze som vcera stihol vykopat vsetku cibulu 😄 .... s prestavkami kratkymi tiez tu dnes prsi. Ale ten vonavy a chladny vzduch je priam bozsky.
Snad tuto noc budem spat ako zarezany.