Ako sa dnes cítite?

lucia851
7. okt 2021

Ahoj ako sa dnes cítite? Ja hrozne nenávidím toto depresivne počasie

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
es2021
7. okt 2021

@lucia851 ja zas milujem dážď a sychravo, to je moje😁😊

diusqa761
7. okt 2021

@lucia851 ja milujem dážď a jesenné počasie takže ja som v 7 nebi 😇 ja skôr neznášam cez leto horká a dusno ledva čakám kedy príde jeseň 🎉🎉🎉 už pomaly snívam o snehu a lyžovaní 😍

marticka85po
7. okt 2021

Ja milujem jesen, a citim sa uzasne 😍

lucia851
autor
7. okt 2021

@marticka85po co je na jeseni už len pekného. Zima vonku, žiadne slnko iba občas, furt prší, zamračené. Vnútri tma len svietiť človek furt musí.

babababka
7. okt 2021

milujem jeseň,takže o.k.

zildo
7. okt 2021

@lucia851 jeseň je pekná, farebná.Pokiaľ je vonku ,,normálne,, tak je to v pohode, ale inak ju nemám tiež rada. Chladno, zamračené, fúka vietor, skoro tma.Depresivne na mňa vplýva...

marticka85po
7. okt 2021

@lucia851 kazdy mame radi nejake rocne obdobie.ja zas neznasam teplo a leto, potenie sa vo vlastnej stave,neviem sa vtedy na nic sustredit. Takze u mna vyhrava jar a jesen,vela cerstveho vzduchu. Milujem tu atmosferu jesene. 😊

jaass
7. okt 2021

@lucia851 ja sa cítim super, u nás tiež je slnko 🙂 ale včera keď pršalo, tak som si podudrala 🤦‍♀️😂

janulka182
7. okt 2021

a to sa este bude posuvat cas a tma bude uz o 15,30 😀

janulka182
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
loginexistuje
7. okt 2021

jesen je fajn ak prsi aspon nemusim polievat stale kvitnu ruze travnik je krasne zeleny a lipav aleji pred domom zacina zhadzovat listie a je poprsane este kusok teplo a pojdeme na hriby

lucia851
autor
7. okt 2021

@zildo na mňa to pôsobí depresívne lebo ja sa liečim na depresie a keď je krásne teplo slnečno tak mi je super ale táto jeseň hnusná depresívna. Radšej mam zimu.

telusikk
7. okt 2021

Včera to bolo ešte ako tak fajn, ale dneska nič moc. Únava z tohto počasia asi doľahla až dnes 🙂

lucia851
autor
7. okt 2021

@telusikk aj mne bolo včera celkom fajn ale dnes to neako dolahlo na mňa tiež

marse
7. okt 2021

Každý ma jeseň takú akú si ju urobí, a to či prší alebo slnko svieti.. ja si zapálim v krbe, zasvietim sviečku, pozriem dobrý film, alebo čítam, háčkujem, s deckami spoločenské hry dáme.. a je jedno aké je počasie.

diusqa761
7. okt 2021

@lucia851 ale no , však jeseň vie byť taká krásna , netreba sa pozerať tak negativisticky ! 🤗 Prší? Super! Krásne čerstvý vzduch v byte aspoň keď sa otvoria okná. Nieje nič lepšie ako vzduch po daždi, to je hádam najkrajšia vôňa ❤️ tú milujem viac ako všetky drahé voňavky a sviečky . naviac ak nefučí dáko do toho tak šup deti do pršiplášťa , gumáky na nohy a ide sa po barinách skákať! 🐸 joj ako sme to ako deti milovali a aj moje dcérky keď vidia cez okno že prší už sa pýtajú von "hopať" ledva raňajky dojedia a už letia 🤗. A čo teprv tie krásne farby listov a skákanie do nich 😍 moje to neskutočne ľúbia (a aj ja🤭) keď skáčeme do tých krásnych šuchotajúcich opadaných listov. A koľko vecí sa dá na jeseň tvoriť ! Z listov tvoríme doma potom obrázky, z gaštanov tvoríme zvieratká ako keď som ja bola dieťa 🤗... A čo teprv púšťanie šarkanov ? 😍 Však to sme aj my ako deti neskutočne milovali a milujú to rovnako aj moje deti. 🐉 Na jeseni je toho toľko krásneho rovnako ako na každom ročnom období. 🤗 Treba len vidieť veci z lepšej stránky a myslieť pozitívne. Ak jej dáš šancu tak to isto sama uvidíš ❤️

lucia851
autor
7. okt 2021

@diusqa761 ja už mám skoro pubertiaka doma. Toho už nebavia šarkany ani tvoriť niečo. On je teraz vo svojom športovom zivle. Ja už malé deti nemám. Ja mam rada jar a zimu , jeseň a hrozne horúčavy nenavidin

elizabet173
7. okt 2021

@lucia851 tiež milujem jeseň, nenávidím horúčavy, takže teraz mám more energie, cítim sa super. Dokáže sa flákať hodiny vonku, v prírode, aj keď je sychravo.

marca12
7. okt 2021

@lucia851 mozes pozerat filmy,citat knihy,venovat sa rocnym pracam. Vo vsetkom sa da najst pekne. Jesen je depresivna na mna velmi zle vplyva,mavam silne migreny,keby som nemala migreny,tak si ju uzijem. Ale musis si najst konicek,lebo sa zcvoknes. Rano vstavame za tmy,prichadzame z roboty za tmy. Nieco si clovek musi najst,cim sa prebavi.