Ahojte ako sa dnes cítite? Ja hrozne? Bez nálady, unavená totálne, nervózna. Boli ma cely človek a ešte do toho čakám aj menzes hnusný.
Milujem taketo gloomy pocasie.
V podstate skoro akekolvek pocasie.
Ale aj taketo uprsane. Ponure. Tiche. Mesto takmer vymrete. Velmi prijemne na pomalu prechadzku so psikmi. Pomaly si doma upratovat. Dat si kavu, caj (aj na terase pod dekou a len tak pozerat ako drozdy morduju dazdovky v travniku). Polustit si sudoku. Nieco pozehlit.
Pohoda.
@lucia851 naladu si urob, vybehni na prechadzku, na vylet, zacvic si...
Mne je fajn, tesim sa, ze mam volny den, vyvencila som psa, pomohla susede natrhat pupavu pre sliepky a idem si zacvicit, lebo mam chronicke bolesti, ktore mi trvaju uz 2 roky. Potom chcem povysavat, poumyvat dlazky, nieco uvarit...
@lucia851 myslím, že to bude skôr PMS ako počasie. Každá sme iná, ja milujem jeseň, neznášam horúčavy, takže mne takéto počasie vyhovuje, nevadí mi ani keď prší alebo fúka. Keď sa nejaká trúba prechádza v daždi, to som ja. Choď sa aj ty prejsť do prírody, prídeš na iné myšlienky, budeš sa lepšie cítiť. Alebo sa na všetko vybodni, uvar si kávu alebo čaj, zober dobrú knihu, alebo zapni dobrý film, čo to je bližšie.
@elizabet173 von asi ťažko keď mi je totálne nanič, mam bolesti chrbtice a podbruško ma boli. Čakám už kedy konečne ten hnusný menzes dostanem. Ani od bolesti mi nič nepomáha
@lucia851 teplo? Zamotať sa do deky?
Konečne je pekne. Najhoršie mesiace v roku sú júl a august. Vôbec mi nevadí sychravo ani dážď. Deti oblečiem do gumakov a pršipláštov a užívam si pocasie. Ja neznášam horúco, bezvetrie a príliš slnečno. Poprechádzam sa aj keď prší a prví blázni v mlakach po daždi sme vonku moje deti a ja. Keď je veterno dám im šarkana a keď je skoro tma, tak lampiony a vôbec nemusí byť lampionovy sprievod. Spravíme si aj pre dvoch, ale väčšinou sa k nám pridajú.
Takže za mňa úplne super.
@moonlight1210 súhlasím tiež oddychujem
@lucia851 tak nastastie na mne sa to neprejavilo.. ja som vysmiata od ucha k uchu