Poradí niekto ako sa dá poslať uplne anonymná sms?
Nijako
Nikdy som takéto niečo nepočula
Napíšeš ju na papierik a hodíš do schránky 😀
Dá sa použiť sms gateway, napríklad sms.to Ale tieto služby sú určené väčšinou na SMS marketing, treba na to kreditnú kartu a nie je to zrovna najlacnejšie a najjednoduchšie. Druhá možnosť je kúpiť si aktivovanú SIMku cez bazoš, ale to by som veľmi neodporúčal, pretože podľa telekomunikačného zákona musí byť u operátora evidovaný majiteľ karty. Vo finále sa dá takmer vždy odosielateľ SMS v spolupráci s operátorom určiť a lokalizovať. Dúfam, že to nechceš na niečo protizákonné. To by som fakt neodporúčal 😉
@mojemenonikto protizakonne určite nie
Kup si predplatenu kartu,tomu,komu to chces poslat nepovedz a mas to.
@niekto2hy a ako sa dá kúpiť karta bez občianskeho?
Kartu kúpiš aj bez op,Tesco...
Prečo chceš kupovať bez občianskeho?
Veď druhá strana nebude vedieť komu patrí číslo ani to nemá ako zistiť.
Chceš nahlásiť bombu v škole?
@niekto2hy Ale pri aktivácii karty občiansky potrebuješ. Ako som hovoril, vyžaduje to Telekomunikačný zákon.
Dá sa použiť množstvo slovenských aj zahraničných SMS brán, no je to za nejaký poplatok.
No, neviem ako to funguje teraz ale pred rokmi som posielal SMS zo Skype - tam som mal zaplateny kredit, vychadzalo to lacnejsie aj sa rychlejsie pisala. A ak si dobre pamatam tak chodila pod Skype textovym nickom - ziadne cislo tam nebolo. Tak ak si das abrakadabra nick tak nebude vediet od koho to je.
Kedysi sa dala karta kúpiť v tesco a na aktiváciu nebol potrebný občiansky preukaz, dnes už ti ju nik neaktivuje len tak, čiže v podstate sa nedá úplne anonymná sms len tak poslať.
Viem, že som zvedavá, ale zaujímalo by ma na čo to potrebujes😁 @autorka
Jo, stale sa z neho daju posielat:
https://www.skype.com/cs/features/sms/
Anonymovi nemozem poskytnut odpoved,kedze to moze byt zneuzite.
Poradim-nijak😀