Ahojte všetci 🙂 V prvom rade chcem povedať, že nie som mamička, ani tehotná, ale potrebujem pomoc a google mi často vyhodí odkaz na toto fórum. Verím, že je Vás tu dosť takých, ktorí bývate v BA tak by som chcela nejaké bližšie info o časti- DÚBRAVKA.
Ako sa tam býva, dostupnosť, príroda, športovanie...
Tak píšte prosím, ďakujem 🙂
@zlozita_o príroda - do lesa máš doslova na skok, z koprivnickej cez chrobákovu hore kopcom, alebo zo schneidra trnavského cez tavarikovu osadu, šport - jedno fitko je v "zlatej lipe", ďalšie v dome služieb medzi dm a poštou, v tom istom objekte je aj sunflowers štúdio s rôznymi cvičeniami, zimný štadión na harmincovej tam je verejné korčuľovanie, oproti cez cestu ariwa fit, a ešte pár ďalších... Obchody - 2xbilla, lidl, kaufland, tesco, obchodný dom saratov - tam nájdeš obchod starý otec, dm-ku, ševt, pepco, kik, lekáreň, fantastická pekáreň, pošta a ďalšie... Trhoviska funguje za obchodným domom saratov ale až tak od apríla do cca októbra / novembra, podľa počasia, druhé za domom kultúry, ale to tiež asi len v sezóne, nie sú kryté. V Dúbravke máš kompletnú občiansku vybavenosť, je to dobré bývanie 😉
Dostupnosť - bus alebo električka, priame spojenie do centra, do Petržalky, do Rače, na zlaté piesky...
V Dúbravke žijem cely život a je tu naozaj pekne blízko lesy kúpalisko futbalový aj hokejový štadión veľa obchodov väčších aj menších dve zdravotne strediska skolky školy aj pre postihnuté deti a hlavne je tu veľa zelene
Dom služieb sa nachádza kde prosím ? :D aa hej zeleň som si všimla, akurát mám kvôli nej trošku obavy, čo to spraví s mojou alergiou :D
V Dubravke sa byva dobre, je tam dost obchodov, materske centrum, centrum volneho casu, viac organizacii tu robi kruzky pre deti a aj mamicky, niektore ihriska su pekne vynovene, minuly rok otvoril nove ihrisko Lidl.
Spoj do mesta si mozes vybrat bus alebo elinu.
Mas tu okruhy na behanie, cyklocesticky az do Petrzalky a na hradzu.