Ako sa býva v azylovom dome?

stratenaneznama
18. feb 2018

Prosim vas ma niekto skusenosti s bývaním v azylaku? Napiste mi prosím lebo vyzera, ze, tam skoncim

pribinak
18. feb 2018

Krizove centra v BA su: Repuls- podmienka TP v BA, Brána do života, Dúha, Naruc zachrany - zameriavajú sa na tehotné a matky s maličkými detmi do 3 rokov. Vsade mas soc. pracovníkov a psychológov a právnikov. Musis dodržiavať pravidla a spolupracovať na programe. Niekde sa boduje poriadok, inde musis sporiť peniaze, niekde mas ergoterapiu.

pribinak
18. feb 2018

A este nieco, oprav si nadpis, azylový dom, nie azylovi

stratenaneznama
autor
18. feb 2018

@pribinak mam ich najprv obvolat?

loginexistuje
18. feb 2018

Samozrejme neda sa len tak prist a ubytovat na miesto sa caka

pribinak
18. feb 2018

@stratenaneznama no samozrejme, ak nie je voľne miesto, co je vysokopravdepodobne, tak ti mozu aspon spravit nejake poradenstvo.
Su poradovníky, ale aspon sa porad v niektorých veciach

stratenaneznama
autor
18. feb 2018

@pribinak a nevies nahodou co v pripade ked chcem odist muz, zamkne dvere nepustí ma z domu ja, zavolám policiu a on policiu nepustí do domu zamkne co moze urobit policia ked sa mi na, pomoc nedostane?

pribinak
19. feb 2018

@stratenaneznama policia sa nikoho nepyta ci ich pusti alebo nie, ak budes kricat, alebo volat o pomoc, tak vstupia dnu

odporucam nerobit takyto cirkus pred dietatom, treba odist, ked nie je doma, v tichosti a v klude, dieta treba usetrit takehoto cirkusu

inak, este si treba premysliet ako ides riesit stretavanie dieta a otec.

stratenaneznama
autor
19. feb 2018

@pribinak vies ja prave potrebujem aby mal zapis od policie a cirkusov ho on neusetruje doma, take ten jeden odchod uz musi prezit syn bohuzial. Uz, som dala trestne oznámenie ktore som musela stiahnut a vtedy mi policajt poradil ze nemam utekať potajme ale normalne volat hliadku ze mi robi bordel a na, sude budem mat papier.

stratenaneznama
autor
19. feb 2018

@pribinak co sa tyka stretávania otec syn to este neviem bud zoženiem azylovy dom pracu škôlku v bratislave ak nie musim ist do kosic k babke

mufka1
19. feb 2018

Mas tu skupinu pravne poradenstvo tam ti iste poradia pravnici.

juliet86
19. feb 2018

@stratenaneznama hlavne zavolaj do vsetkych vyssie uvedenych a porad sa s profikmi

stratenaneznama
autor
19. feb 2018
mondolina
19. feb 2018

@stratenaneznama
Prečo si musela oznámenie stiahnuť?

pribinak
19. feb 2018

@stratenaneznama to co radia policajti je jedna vec, detstvo a psychika tvojho syna je vec druha. ty si matka, tak sa podla toho zariad a usetri dieta cirkusu. co chces, aby si ten chlapec pamatal? nestaci ze doma vyraba cirkus otec?
ja take zeny ako ty nechapem. da sa odist tak, aby to dieta tym nebolo poznacene a nie povedat, si ze jeden cirkus hore-dole
ale vela stastia ti zelam a este viac tvojmu synovi

loginexistuje
19. feb 2018

@stratenaneznama toto nerataj ze len tak zozenies v BA chod tam kde mas rodinu kde ti vie niekto pomoct postrazit na prvy cas a podporit ta

stratenaneznama
autor
19. feb 2018

@loginexistuje hej idem k babke... Som rozmyslala.

stratenaneznama
autor
19. feb 2018

@loginexistuje hej idem k babke... Som rozmyslala.

kvetulienka253
19. feb 2018

@pribinak ale bez toho papiera od polície, že manžel robí problémy, predsa nebude mať ako dokázať, že v domácnosti cirkus naozaj bol. Nie som právnik, ale ako by potom na súde dokázala, že to nie je iba výmysel. Aby sa to neotocilo proti nej

stratenaneznama
autor
19. feb 2018

@pribinak mam vazny dvovod na to aby som mala na sude v rukach co najviac dôkazov ak o syna nechcem prist. Tak si pridem po veci s policajtmi bez, syna napr.... Este sa poradím nehovorim ze to tak urobim no iba uvazujem

stratenaneznama
autor
19. feb 2018

@kvetulienka253 presne tak ked ujdem potajme nepridá mi to. Ked urobi cirkus zavari si on a bude to potvrdenie o tom ze, to stiahnuté trestné oznámenie nebol vymysel

beky1813
19. feb 2018

Uz mas druhu temu v podstate o tom istom, uz je nacase sa konecne rozhodnut a konat.

zuzanka.zuzu
19. feb 2018

a možno by tiež nebolo naškodu si stiahnuť profilovku, lebo tvoje plánovaní je tak na hranici účelového konania :-/

stratenaneznama
autor
19. feb 2018

@zuzanka.zuzu neni to moja fotka naschval mam z netu

stratenaneznama
autor
19. feb 2018

@zuzanka.zuzu nic neni účelové ale tie vyhrážky co tu padali nemam ako dokazat a ked ich zopakuje co predpokladam tak bude dokaz ze neklamem na tom nieje nic účelové iba, sa branim

zuzanka.zuzu
19. feb 2018

@stratenaneznama tak majiteľka tváre by sa skutočne potešila, že vypisuješ pod jej podobizňou 👎

mondolina
19. feb 2018

@stratenaneznama
Na druhej strane by som sa čudovala keby robil cirkus pred policajtami. Takže zas nebudeš mať nič. Nechápem akú úlohu hrá v tomto prípade forma odchodu od neho.

stratenaneznama
autor
19. feb 2018

@zuzanka.zuzu nemam fakt chut sa naťahovať o tak nepodstatnej veci a tvari zahraničnej spevacky tej je to fuk

stratenaneznama
autor
19. feb 2018

@mondolina pre nho policajt neni autorita urobi cirkus, aj pred nimi. On navyse fizlov neznáša, takze ked ich uvidi bude adrenalin

stratenaneznama
autor
19. feb 2018

@mondolina a forma ma zmysel ale to ti nebudem vysvetľovať. Ked zdrhnem nahram jemu ked odídem s, deckom na rukach nepustí ma a vezme a robije mi mobil uz to raz urobil. A vraj so synom odídem len cez jeho mŕtvolu take preto mu oznámim ze odchádzam pri policajtoch. Nech je zapis. Ako sa on zachová je jeho vec ci udrží emocie pred policajtmi ci nie

mondolina
19. feb 2018

@stratenaneznama
Adrenalín ktorého účastníkom bude vaše dieťa.Neverim že neexistuje žiadna iná možnosť.Preco si stiahla už podané oznámenie?